xiaomi buds 3t pro | wireless headphones | 2022.

Xiaomi Buds 3T Pro | Bežične slušalice koje pružaju realistične ritmove i “magičan” zvuk

Uz novu seriju flagship pametnih telefona Xiaomi 12, kineska tehnološka tvrtka Xiaomi predstavila je i svoje najnovije bežične slušalice! To je model Xiaomi Buds 3T Pro, a korisniku pružaju realistične ritmove i “magičan” zvuk koji uistinu ostavlja dojam. Naime, zvuk na studijskoj razini uvijek dolazi s bogatim detaljima i minimalnim izobličenjem. Osmišljene za životni stil koji prati najsuvremeniju tehnologiju zvuka, slušalice Xiaomi Buds 3T Pro inovativna su kombinacija napretka u hardveru i softveru, uključujući i dinamičku jedinicu s dva 10 mm magneta sa sekcijskim DLC premazom, kao i podršku za LHDC 4.0 audio kodek.

“Doista cijenim reprodukciju zvuka visoke razlučivosti slušalica Xiaomi Buds 3T Pro. To su bežične slušalice visoke kvalitete koje mi omogućuju da čujem sve detalje u zvuku”, rekao je Luca Bignardi, ton majstor na albumu Escucha koji je osvojio nagradu Grammy.

Bežične slušalice Buds 3T Pro odlično poništavaju buku. Naime, one nude impresivno iskustvo slušanja s hibridnim aktivnim poništavanjem buke do 40 dB. Korisnici mogu birati između tri ANC načina rada ili odabrati način rada Adaptive. On omogućuje da se zvuk u slušalicama automatski prilagodi u skladu s razinom buke u okolini. S načinom rada Transparency korisnici mogu ostati svjesni okoline dok su u pokretu.

Potpuno nova, moderna značajka Dimensional stvara zvučni krajolik u 360 stupnjeva

Ona reproducira zvučno iskustvo sljedeće generacije slično zvuku kakvog možete čuti u zagrebačkim kino dvoranama. Kad su postavljene u način praćenja pokreta glave, svaki detalj zvuka zadržava svoj položaj. Tako stvara realistično 3D iskustvo u skladu s pokretima glave slušatelja. Uz ugodno i sigurno prianjanje ušnoj školjci i povezivanje s dva uređaja, slušalice imaju autonomiju rada do 6 sati reprodukcije s jednim punjenjem. A kada se pune preko futrole za nošenje, moći ćete ih rabiti punih 24 sata. Bežične slušalice Xiaomi 3T Pro možete kupiti po cijeni od 199 USD. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi mi.hr.

“Vidimo da sve više potrošača gleda na nosive uređaje kao na svakodnevne potrepštine za razne scenarije uporabe, kao što su zdravlje i wellness, praktičnost i povezivost ili čak osobni stil. Kao vodeći brend nosivih uređaja, Xiaomi će se u 2022. godini usredotočiti na isporuku još više vrhunskih nosivih proizvoda, koji neće samo poboljšati iskustvo premium pametnog telefona, već ponuditi i potpuno nove mogućnosti u povezivom stilu života”, rekao je Steven Shi, zamjenik direktora AioT odjela u tvrtci Xiaomi International.

VIDEO: Xiaomi Buds 3T Pro

Tagged