emily in paris - netflix tv series - samsung - 2021.

Samsung unosi parišku modu i trendi uređaje u drugu sezonu Netflixove serije “Emily in Paris”

Samsung i Netflix, najveća platformom za gledanje serija i filmova, najavljuju izlazak druge sezone hit serije “Emily in Paris”. Ova serija nominirana za nagradu Emmy, a koju je producirao MTV Entertainment Studios, poznata je po proslavi kultnog pariškog stila 21. stoljeća, surađivala je s tvrtkom Samsung kako bi ljubiteljima serije prikazali vrhunsku tehnologiju svjetske klase.

U prvoj sezoni prekrasno okruženje i karakteristični pariški likovi dali su gledateljima uvid u francuski stil i kulturu. A ona predstavlja neke od pokretačkih snaga iza samog uspjeha ove serije. Ovaj “osjećaj bijega” stvorila je i podigla globalna glumačka postava, uključujući ikonski lik Sylvie Grateau koju glumi Samsung ambasadorica Philippine Leroy-Beaulieu.


Sylvie ima ulogu šefice glavne protagonistice Emily i CMO agencije za luksuzni marketing Savoir. Njezin lik utjelovljuje pravi stilski autoritet. Izvrsna je u svom poslu, moćna, zapovjedna i bez napora šik… A postala je jedan od najpriznatijih i najomiljenijih likova iz debitantske sezone serije Emily in Paris. U drugoj sezoni, kako bi se pobrinula da ostane na vrhu svog osobnog i profesionalnog života, Sylvie je odabrala elegantan i brz Samsung Galaxy Z Flip3 5G, kako bi Emily i ostatak agencije držala na nogama. Više o ovoj seriji možete doznati na stranicama IMDB-a.

No, Sylvie nije jedini lik koji ima koristi od glamurozni pametni telefon

Lansiranjem druge sezone, Samsung i Netflix donose kultni stil i inovativnu tehnologiju obožavateljima serije Emily in Paris kroz integriranu kampanju. To je offline oglašavanje, društvene mreže, influenceri te TikTok filter. A on pruža novi način uživanja u seriji kroz leću legendarnog Galaxy Z Flip3 5G uređaja.

Filter omogućava obožavateljima da “okrenu scenarij” i postanu glavni lik u vlastitom animiranom posteru Emily in Paris. Zadivljujući Galaxy Z Flip3 5G otvorit će se ispred korisnika, pozicionirajući ih u Pariz ispred kultnog Eiffelovog tornja. Korisnici TikToka će moći isprobati Flip the Script TikTok Effect na spomenutoj platformi od utorka, 28. prosinca 2021. godine.

Najnovija linija Samsung premium pametnih telefona pomiče granice inovacija

Ovi uređaji pokazuju sposobnost brenda za kombiniranje stila s vodećim inovacijama i umijećem. A navest ćemo i pametne telefone koji se pojavljuju u seriji Emily in Paris:

  • The Galaxy Z Flip3 5G: Vrhunski i inovativni preklopni mobitel razvijen za trendestere i multitaskere koji žele jednostavno prelaziti iz snimanja najboljih selfija, slanja niza emailova do gledanja najnovije epizode serije čak i u pokretu.
  • The Galaxy Watch3: Moderan i funkcionalan nosivi uređaj koji vam omogućuje da pratite sve svoje tjelesne aktivnosti, pretvarajući svakodnevnu šetnju u blistavu modnu pistu.
  • The Serif: Jedinstvena televizija koja spaja kultni dizajn i zapanjujuću sliku kako bi svaku seriju ili film transformirala u besprijekorno iskustvo gledanja, kao da sami šetate muzejom D’Orsay.
  • The Sero: Revolucionarni The Sero prvi je televizor u svijetu čiji dizajn omogućuje neprimjetno zaokretanje između horizontalnog i okomitog sadržaja, a sve kako biste s lakoćom mogli gledati Netflix i društvene sadržaje na pametnim telefonima.
  • The Bespoke Cube: Kompaktno i višenamjensko rješenje hladnjaka koje se može jednostavno postaviti bilo gdje u domu, a pritom čuva sve. Od vina do kozmetike uz dulje održavanje svježine.
  • The Bespoke Fridge Freezer: Elegantno modularno rješenje zamrzivača koje donosi dobrodošlicu personalizaciji i inovativnoj tehnologiji u svom domu.

Tagged