samsung galaxy z flip | 2020.

Samsung Galaxy Z Flip | Pametni telefon koji otvara novo desetljeće preklopnih mobilnih inovacija

Samsung je predstavio Samsung Galaxy Z Flip, novi preklopni telefon dizajniran za korisnike koji se žele izraziti koristeći prednosti vrhunske tehnologije. Na novom preklopnom uređaju Samsung je koristio posebno staklo koje, uz 6,7 inčni zaslon, čini elegantan i kompaktan uređaj te skladno pristaje u svaki dlan. Dizajniran s inovativnom skrivenom šarkom za preklapanje, Galaxy Z Flip omogućuje iznimno korisničko iskustvo te nove elegantne načine snimanja i dijeljenja sadržaja. Od svog modernog dizajna do fleksibilnog iskustva s kamerom, Galaxy Z Flip otvara novo desetljeće preklopnih mobilnih inovacija.

Samsung Galaxy Fold definirao je potpuno novu kategoriju preklopnih uređaja, dok Galaxy Z Flip, kao prvi uređaj iz Z serije, predstavlja novi portfelj uređaja koji potvrđuju posvećenost Samsunga vrhunskim tehnologijama i novom korisničkom iskustvu. A ovaj kompaktan i moderan dizajn stvoren je za one koji tehnologiju vide kao način da izraze svoj stil. I dodajmo, noviteti koji odlikuju Galaxy Z Flip im to i omogućuju.

“Ohrabreni smo pozitivnim reakcijama na Galaxy Fold, a naš idući korak je Galaxy Flip Z. Pri kreiranju preklopne kategorije korisnicima nastojimo predstaviti novi oblik, zaslon i ono najvažnije – novu vrstu mobilnog iskustva. Zahvaljujući jedinstvenom preklopnom dizajnu i korisničkom iskustvu, upravo Galaxy Z Flip, redefinira postojeće mogućnosti mobilnih uređaja”, rekao je TM Roh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Moderan dizajn koji donosi vrhunsku tehnologiju

Moda po mjeri svakog džepa

Dizajniran za vrhunsku prenosivost, zatvoren Samsung Galaxy Z Flip moderan je i kompaktan uređaj veličine dlana. A on se bez problema ukopava u svaki džep ili torbicu. Kada je otvoren, njegova veličina gotovo se udvostručuje, otkrivajući nevjerojatni 6,7 inčni zaslon. Maska je u trendi nijansama, a tu su i elegantni zaobljeni kutovi te poklopac koji se zatvara uz prepoznatljiv zvuk privlače pozornosti korisnika.

Prvi preklopni stakleni zaslon

Galaxy Z Flip ima Infinity Flex zaslon izrađen od specijalnog Ultra Thin stakla koje ga čine tanjim, ali i elegantnijim od bilo kog poznatog preklopnog uređaja. Centrirana kamera je u ravnini zaslona i nema otvora ili drugih smetnji. Ona tako omogućava korisnicima da uživaju u omiljenim sadržajima. I to prvi put u odnosu 21.9:9, barem kada je u pitanju Samsung.

Nova nevidljiva šarka | Hideaway Hinge

Ova šarka pravo je remek-delo inženjerstva. Zahvaljujući dualnom CAM mehanizmu svako otvaranje i zatvaranje je stabilno i jednostavno. A uređaj može ostati otvoren pod različitim kutovima, poput zaslona prijenosnog računala. Također, Hideaway Hinge sustav integrira i novu Samsungovu tehnologiju čišćenja, koja koristi inovativna najlonska vlakna za čuvanje uređaja od prljavštine i prašine.

Pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip donosi novo preklopno iskustvo

Galaxy Z Flip predviđen je za moderan stil života i korisnike koji žive u pokretu. Ovaj telefon pruža mnogo više i iz više različitih kutova te bez korištenja ruku. To je jedinstveno iskustvo, nemjerljivo s bilo kojim preklopnim uređajem dostupnim na tržištu.

Više i bolje – potpuno hands-free

Kada je Galaxy Z Flip otvoren, može se koristiti pod različitim kutovima, baš poput laptopa. Osim toga, uređaj pruža mogućnost kreiranja selfija uz znatno širu sliku, sudjelovanja u nesvakidašnjim video razgovorima uz Google Duo i sve to bez upotrebe ruku.

Flex mode

Samsung i Google veoma su blisko surađivali kako bi dizajnirali Flex mode. A to je korisničko iskustvo kreirano po mjeri jedinstvenog sustava prednjeg preklapanja ovog pametnog telefona. Kada je otvoren, zaslon uređaja se automatski dijeli na dva zaslona veličine 4 inča. To omogućuje gledanje fotografija ili video sadržaja na gornjoj polovini i njihovog upravljanja na donjoj. Korištenje YouTubea nikada nije bilo lakše, uz istovremeno gledanje sadržaja, pisanje komentara i pretraživanje drugih videozapisa.

Kamera koja mijenja pravila

Galaxy Z Flip doslovno stoji samostalno tako da omogućuje snimanje i fotografiranje u pokretu. I to od grupnih fotografija s podešenim vremenom, do živopisnih noćnih snimaka, bez upotrebe bljeskalice. Kreiranje sadržaja za društvene mreže znatno je olakšano i to zahvaljujući snimanju videozapisa u omjeru 16:9, iz različitih uglova, bez upotrebe ruku ili stativa. Dovoljno je samo otvoriti telefon i staviti ga na ravnu površinu kako biste snimili zadivljujuće Night Hyperlapse videozapise ili živopisne snimke pri slabom svjetlu, uz noćni način rada.

Obavijesti o vašim uvjetima

Bez obzira na to je li Galaxy Z Flip zatvoren ili otvoren, niti jedna poruka, poziv ili podsjetnik neće proći neopaženo. Samo jednim pogledom na zaslon možete provjeriti datum, vrijeme, status baterije ili pak odgovoriti na poziv i pregledati poruke, čak i onda kada je telefon zaklopljen.

Multiaktivni prozor

Zahvaljujući opciji Multi-Window Tray više nije nemoguće raditi nekoliko stvari istovremeno. Jednostavno označite aplikacije koje želite koristiti i uživajte u najmodernijem multitaskingu do sada.

Galaxy nasljeđe i ekosustav

Obzirom na to da je jedan od Galaxy uređaja, Z Flip donosi sve benefite ovog ekosustava, ali u potpuno novom obliku. Odlikuju ga dobro poznate, vrhunske performanse i mogućnosti, koje se odnose na kameru, zaslon, bateriju, sigurnost te usluge Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox i mnoge druge.

Galaxy Z Flip korisnicima pruža priliku da uživaju u raznovrsnim opcijama kamere. Poput opcije Live Focus i funkcije superstabilnosti te snimanja videozapisa u 4K formatu. Ovaj pametni telefon karakterizira optimizirani sustav sa dvostrukom baterijom koji omogućava više energije, bez zauzimanja dodatnog prostora. Osim brzog bežičnog i ožičenog punjenja, uz specijalnu opciju Wireless PowerShare moguće je bežično napuniti Galaxy Buds slušalice, Galaxy Watch ili čak prijateljev uređaj.

Osim toga, Samsung Knox štiti korisnike i njihov uređaje, primajući mjesečne i tromjesečne izvještaje o sigurnosti. Korisnicima su također na raspolaganju i usluge koje omogućavaju sigurne opcije plaćanja uz Samsung Pay, praćenje zdravstvenog stanja i fizičkih aktivnosti uz Samsung Health, kao i pristup više od 5.000 Samsungovih i partnerskih pametnih proizvoda putem SmartThings aplikacije. Više o preklopnom pametnom telefonu Samsung Galaxy Z Flip doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Our first 24 hours | Samsung Galaxy Z Flip

Tagged