samsung galaxy z foldable | pasqualino capobianco | jJAFznI3MG0 - unsplash | 2023.

Samsung Galaxy Unpacked 2023 predstavlja novu Z seriju pametnih telefona u srijedu, 26. srpnja 2023. godine

Samsung je objavio novi globalni film kao dio kampanje “Pridruži se Flip strani”, pružajući najavu za sljedeću generaciju Galaxy uređaja za koje se očekuje da će biti predstavljeni krajem srpnja 2023. godine na Galaxy Unpacked 2023 događaju!

Nastavljajući se na prvi Pridruži se Flip strani video objavljen u rujnu prošle, 2022. godine, novi video iz kampanje prati istu tematiku pozivajući ljude da se upuste u očaravajući svijet prepun inovacija. Na zabavan i zaigran način, video prikazuje jedinstvene načine na koje se preklopni uređaji mogu koristiti i kako oni izazivaju sve što korisnici znaju o običnom pametnom telefonu.

Novi video iz kampanje tvrtke Samsung naglašava potencijalne izazove s kojima se ljudi susreću kada žele promjenu. Unatoč tome što su s druge strane vidjeli uvjerljive prednosti. Tako kroz ovu kampanju Samsung poziva korisnike da se odmaknu od uobičajenog i uživaju u novim i jedinstvenim iskustvima.

Galaxy Z serija redefinira ono što pametni telefon može

Preklopni pametni telefoni su puno više od samog uređaja. Ovi moderni i praktični telefoni predstavljaju način razmišljanja i životni stil. To je novi i otvoreni svijet gdje vas čekaju bolja iskustva. A posebice za one koji žele prekoračiti granice konvencionalnog i isprobati nešto novo. S Galaxy Z serijom tvrtke Samsung pruža inovacije koje se suprotstavljaju standardima, redefinirajući ono što pametni telefon može uz prekoračenje konvencionalnih granica za otvaranje novog svijeta prepunog iskustva”, rekla je Sonia Chang, potpredsjednica Brand Marketing grupe u Mobile eXperience Business odjelu tvrtke Samsung Electronics.

Na kraju ovog teksta možete pogledati novi Pridruži se Flip strani video. A tako se možete pridružiti Samsungu kako bi vidjeli uređaje s kojima ova korejska tehnološka tvrtka pomiče granice inovacija uz najpažljivije osmišljeno mobilno iskustvo do sada. Napominjemo da će se Galaxy Unpacked 2023 održati u srijedu, 26. srpnja 2023. godine. Sve kreće točno u 13 sati, a možete ga uživo gledati putem live streama na mrežnoj stranici na adresi samsung.hr.

VIDEO: Samsung Galaxy: Pridruži se Flip strani | 2. sezona

Tagged