samsung galaxy s23 fe black | 2023.

Samsung Galaxy S23 FE dostupan je u Hrvatskoj za prednarudžbu do četvrtka, 14. prosinca 2023. godine, a ako ga naručite, dobit ćete i slušalice Buds FE!

Novi pametni telefon Samsung Galaxy S23 FE dostupan je za prednarudžbu u Hrvatskoj i to tijekom posebnog promotivnog razdoblja koje završava u četvrtak, 14. prosinca 2023. godine. I dodajmo, uz prednarudžbu ovog telefona koji košta 699 eura dobivate i poklon! A to su Galaxy Buds FE slušalice koje će upotpuniti doživljaj pametnog telefona izvrsnim zvukom.

Samsung Galaxy S23 FE donosi ikoničan dizajn, vrhunsku kameru i iznimno iskustvo igranja. I sve to kako bi obogatio vaš svakodnevni život. Naime, Galaxy S23 FE zadržava vjernost ikoničnog dizajna Galaxy S serije s novim značajkama poput napredne kamere, vrhunske završne obrade otporne na vodu i prašinu (IP68 standard) i modernog zaslona. Također, korišteni reciklirani materijali i ambalaža osiguravaju održivost i funkcionalnost. A ova je pametni telefon dostupan u četiri različite boje – menta zelena, krem, grafitna i ljubičasta. Sve kako bi se s lakoćom prilagodio osobnom stilu korisnika…

Fotografije i videozapisi oživljavaju s lećom od 50MP i 3x optičkim zoomom, dok značajka Nightography omogućuje sjajne snimke čak i noću. Uz značajke poput profesionalnog načina rada i redateljskog prikaza s podrškom umjetne inteligencije, snimanje sadržaja postaje još jednostavnije. Sa snažnim procesorom, naprednim sustavom hlađenja i dugotrajnom baterijom, Galaxy S23 FE omogućuje besprijekorno igranje videoigara i streamanje sadržaja. A tu je i dinamički AMOLED 2X zaslon od 6,4 inča, koji se automatski prilagođava svjetlosnim uvjetima dodatno nadograđuje iskustvo korisnika. Više o Samsungovog S seriji pametnih telefona više doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Samsung Galaxy S23 FE Review | More than it looks

Tagged