flagship smartphone oppo find x5 pro :: 2022.

OPPO, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona, napokon stigao u Hrvatsku!

OPPO, jedna od vodećih tvrtki u području “pametnih” tehnoloških uređaja, najavljuje službeno pokretanje svojih aktivnosti na hrvatskom tržištu! Dodajmo da si je tvrtka zadala i cilj, a to je da i u Hrvatskoj postane jedan od vodećih brendova po preferencijama korisnika. Tvrtka je osnovala lokalni ured u Zagrebu koji je odgovoran za sve aktivnosti u Hrvatskoj i Sloveniji s OPPO AED, a vodit će ga Petar Bojčić. Dodajmo da su OPPO uređaji već su dostupni u svim većim tehnološkim centrima i telekomima.


OPPO zauzima četvrto mjesto među najvećim svjetskim proizvođačima pametnih telefona. Stoga je za očekivati da će ulazak tog brenda u Hrvatsku ojačati konkurenciju na tržištu pametnih telefona, ali i prijenosnih tehnoloških uređaja općenito. Tvrtka u svom portfelju ima proizvode koji spajaju vrhunske tehničke značajke uz lijep i praktičan dizajn. Dodajmo da je tu i kvalitetna izvedba, ali i zaista konkurentske cijene. Bezvremenski dizajn značajka je koja odlikuje pametne OPPO uređaje gdje korisnik dobiva stvarnu vrijednost za novac.

“Korisnici žele pametni telefon s kamerom svjetske klase i velikom baterijom. No, oni žele i pouzdan brend. OPPO donosi izbor na hrvatsko tržište s uglednim, održivim brendom kojem korisnici mogu vjerovati”, rekao je Petar Bojčić, OPPO AED voditelj prodaje za Hrvatsku i Sloveniju.

OPPO u svom asortimanu uređaja nudi i najbolji telefon 2022. godine – Find X5 Pro

Osim telefona godine koji je i ujedno i flagship model, tvrtka OPPO je predstavila i Reno seriju uređaja. Nju odlikuje sofisticirani dizajn, dugotrajnoste baterije i vrhunska kamera, a posebno se ističe model Reno7 5G Lite te nadolazeći Reno8 5G. Također, A seriju mobitela odlikuju best buy recenzije korisnika. A one su odlučile kako je model A96 najbolji mobitel koji pruža vrijednost za novac. Dodajmo da je na tržište upravo stigla i sljedeća generacija iz A serije koja je pod A17.

OPPO Watch Free još je jedna tehnološka inovacija iz tvrke koja dolazi u obliku pametnog sata. A taj uređaj će pratiti sve aktivnosti korisnika uz nevjerovatnu lakoću nošenja. Naime, Watch Free teži samo 33 grama. Osim toga, tvrtka također predstavlja i bežične slušalice Enco Air2 i Enco Buds. One donose visokokvalitetni zvuk i dugotrajnu bateriju s trajanjem do čak 24 sata.

Dodajmo da je OPPO također, službeni sponzor UEFA Lige prvaka, Wimbledona, nogometnog kluba AC Milan te drugih sportskih klubova i događaja kao dijela društveno odgovornog poslovanja, slijedeći svoj glavni stav brenda #InspirationAhead.

Vodstvo u 5G i inovacije

OPPO surađuje s operaterima diljem regije kako bi pametni telefoni brenda bili u potpunosti optimizirani i korisnicima diljem regije osigurali prednosti 5G mreže. Naglasak na istraživanju i inovacijama ključna je značajka OPPO filozofije. Do rujna 2022. tvrtka je podnijela više od 83.000 patentnih prijava i držala više od 42.000 patenata diljem svijeta. Prema Svjetskoj organizaciji za intelektualno vlasništvo (WIPO), ona je jedna od šest najvećih tvrtki u svijetu u pogledu podnošenja patentnih prijava.

OPPO-ova 5G inovacija samo je posljednja u redu predanosti tvrtke inovacijama u segmentu pametnih telefona i šire. Sa šest istraživačkih instituta, pet centara za istraživanje i razvoj i više od 10.000 zaposlenika posvećenih inovacijama na globalnoj razini, tvrtka uvodi inovacije ključnih tehnologija usmjerenih na korisnike kao što su tehnologija punjenja i baterija, napredna foto i video tehnologija pomoću umjetne inteligencije, kao i razvoj 6G mreže. OPPO se obvezao dodatno poboljšati i optimizirati svoje hardverske, softverske i dizajnerske mogućnosti. Misija OPPO-a je stvoriti tehnologiju koja ljudima donosi benefite i poboljšava korisničko iskustvo kako bi im se olakšala produktivnost, kreativnost i povezivanje putem tehnologije. Više o tvrtci doznajte na mrežnim stranicama na adresi oppo.com.

VIDEO: OPPO X UEFA Champions League | Find Your Light

Tagged