lashana lynch | agent 00 - no time to die | nokia 8.3 | 2020.

Nokia 8.3 5G ima sjajnu kameru koju je koristio Ben Maclean kako bi “uhvatio” Lashanu Lynch, britansku glumicu koja glumi agenticu 00

Britansku glumicu Lashanu Lynch koja glumi 00 agenticu Nomi u filmu “Za smrt nema vremena” o tajnom agentu 007 Jamesu Bondu, snimio je “social media telefonograf” Ben Maclean sa kamerom pametnog telefona Nokia 8.3 5G. I dodajmo, ovo snimanje je organizitrao kao dio najveće marketinške kampanje tvrtke HMD Global, doma Nokia telefona. A ako možda ne znate tko je Ben Maclean, on je vrlo popularni fotograf kojeg na društvenim mrežama prati više od milijun ljudi, a poznat je po svojim fotografijama, ali i trikovima.

Snimanje koje se odvijalo u legendarnom Pinewood Studios sadrži Lashanu Lynch kao novu 00 agenticu Nomi, Ali sadrži i uređaj Nokia 8.3 5G u sceni koja je inspirirana filmovima o Jamesu Bondu. Dodajmo da ona sadrži epske efekte i 15-metarsku konstrukciju, koja Bena drži u zraku kako bi snimio najbolju fotografiju. A kako sam kaže, “Nokia 8.3 5G je jedini uređaj koji će ikad trebati”.

Ove fotografije prate vijest objavljenu tijekom ožujka 2020. godine da je HMD Global službeni partner 25. filma o tajnom agentu Jamesu Bondu naziva Za smrt nema vremena. Film sadrži nekoliko uređaja, uključivo Nokia 8.3 5G, zaista globalni 5G pametni telefon spreman za budućnost, koji dolazi sa snažnom PureView četverostrukom kamerom sa ZEISS optikom. Također, znalci će vidjeti i ikonu – model Nokia 3310 koju fanovi obožavaju.

Fantastična tehnologija ugrađena u svaki Nokia telefon čine ove uređaje zaista sjajnima

“Današnjica u kojoj živimo pruža nam najbolji uređaj u vlastitom džepu. Fantastično je što pametni telefoni mogu danas. Uzbuđena sam što mogu predstaviti ova pametni telefon uz početak prikazivanja filma Za smrt nema vremena u studenom 2020. godine. A Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond uređaji uvijek korak ispred ostalih”, rekla je Lashana Lynch. A ovo partnerstvo omogućuje da HMD Global pokaže svoj status globalnog proizvođača Android telefona posvećenog sigurnosti, brzini i inovacijama. Baš prema potrebama najzahtjevnijih korisnika.

“Malo kulturnih fenomena smješta tehnologiju u središte privlačnosti kao što to čini film Za smrt nema vremena. Posvećenost ovog filma inovacijama, u suradnji s fantastičnom tehnologijom ugrađenom u svaki Nokia telefon, čine naš uređaj jedinim koji će itko, čak i 00 agent, ikada trebati. I to čini ovo naše partnerstvo moćnim. Povjerenje, sigurnost i legendarna kvaliteta osnove su svakog Nokia telefona. Ponosni smo što činimo najnoviju tehnologiju dostupnom svakome. I veselimo se što ćemo to naglasiti ovim partnerstvom”, rekao je Florian Seiche, predsjednik uprave tvrtke HMD Global koja proizvodi Nokia telefone. Više o ovom modelu Nokia pametnog telefona doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Nokia 8.3 5G

Tagged