meanit senior flip max | preklopni mobitel za starije | 2024.

MeanIT Senior Flip Max | Elegantan klasični preklopni telefon koji kombinira funkcionalnost i jednostavnost

MeanIT Senior Flip MAX elegantan je klasični preklopni telefon koji kombinira funkcionalnost i jednostavnost. A uz to, ovaj mobitel izdržljivim vanjskim dizajnom, velikim tipkama i snažnom baterijom pruža praktičnu lakoću korištenja. I dodajmo, s obzirom na svoj dizajn ovaj preklopni mobitel idealan je za starije osobe koje preferiraju tradicionalne telefone. Također, tu je i veliki vanjski zaslon koji omogućuje brzo provjeravanje vremena, datuma i obavijesti bez otvaranja uređaja. A još veći unutrašnji zaslon od 2.8 inča nudi jasnu sliku i veliki font za olakšano čitanje.

Jedna od ključnih značajki preklopnog telefona MeanIT Senior Flip MAX je izdržljiva baterija koja omogućuje njegovu dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem. A to je posebno korisno za starije osobe koji bi mogli zaboraviti često puniti uređaje, što je “dosadna” karakteristika modernih pametnih telefona. Spomenimo i da se ovaj telefon može puniti putem bilo kojeg USB Type-C punjača, no može se puniti i putem vrlo praktičnog stalka za punjenje koji dolazi s njim u pakiranju.

Ovaj preklopni mobitel ima i snažan zvučnik, što razgovore čini jasnijima, ali i olakšava korištenje osobama s oštećenim ili slabijim sluhom. No, MeanIT Senior Flip MAX je i prilično funkcionalan. Naime, on dolazi s značajkama kao što su kamera, FM radio, MP3 player i Bluetooth povezivost. No, što se tiče kamere, ona nije visoke rezolucije kao kod modernih pametnih telefona, ali će zadovoljiti osnovne potrebe za fotografiranjem. I važno je spomenuti da ovaj preklopni mobitel može raditi sa dvije SIM kartice istodobno.

Senior Flip MAX ima sustav menija koji je jednostavan i intuitivan

Taj sustav zaista olakšava i ubrzava navigaciju, kao i pristup različitim funkcijama telefona. Napomenimo da ovaj mobitel ima i fizičku tipkovnicu s velikim tipkama koja omogućuje lako biranje brojeva i pisanje poruka. A to je posebno korisno za osobe s oštećenim vidom ili motoričkim poteškoćama. Iako MeanIT Senior Flip MAX ne nudi napredne značajke pametnih telefona kao što su aplikacije ili internet preglednik, on pruža pouzdanost i jednostavnost korištenja. A to ga čini idealnim izborom za starije osobe koje cijene praktičnost i pouzdanost u svakodnevnoj komunikaciji.

Što se tiče ostalih korisnih mogućnosti, ovaj mobitel ima LED lampicu koja se pali putem bočnog prekidača. Ovaj je lampica prilično jaka i korisna, a radit će neovisno da li je mobitel upaljen ili ugašen. A kako smo to već navikli kod MeanIT-ovih telefona za starije, tu je i SOS tipka. U slučaju da se osobi nešto dogodi i hitno treba nekoga nazvati, samo se stisne velika crvena tipka na poleđini i mobitel već poziva prethodno memoriran broj. I naglasimo da kada se razgovor jednom upostavi, on će se odvijati putem zvučnika.

Ukratko, MeanIT Senior Flip MAX je solidan preklopni telefon koji nudi funkcionalnost i jednostavnost korištenja za starije korisnike. No, on s izdržljivim dizajnom, jasnim zaslonima i intuitivnim sučeljem pruža praktično rješenje za svakodnevnu komunikaciju. Pa ukoliko trebate obični telefon koji je pouzdan i izdržljiv, a želite da ima i LED lampicu, MP3 player, FM radio i kameru, ne trebate dalje tražiti – MeanIT Senior Flip MAX je idealan uređaj za vas. Ovaj preklopni mobitel možete ga kupiti putem MeanIT web shopa po cijeni od 59,90 eura, a dostupan je u crnoj ili crvenoj boji. I dodajmo, ako ste fan ovakvih preklopnih mobitela, možda će vam se svidjeti i model MeanIT FLIP XXL!

VIDEO-FOTO: MeanIT Senior Flip MAX

Tagged