meanit brzi i bežični punjač :: 2023.

MeanIT nudi praktična rješenja za punjenje telefona – brzi punjač od 20 i bežični od 5 Wata

Tehnološka tvrtka MeanIT doista osluškuje kako tržište diše i svakim svojim proizvodom doista pogađa želje i potrebe svojih kupaca. Tako je ova hrvatska tvrtka predstavila dva nova korisna uređaja – punjače za mobitele, ali i bilo koje druge pametne uređaje, eksterne baterije, bluetooth zvučnike… Predstavljamo novi “Brzi punjač za iPhone i Android” od 20 te “Bežični punjač univerzalni” snage 5 Wata.


MeanIT Brzi punjač za iPhone i Android

Brzi punjač za iPhone i Android je zapravo klasični punjač za pametne telefone snage čak 20 Wata. Izgledom se ne razlikuje puno od svi ostalih punjača, no, ako ga malo bolje pogledate, zamijetit ćete da ovo ipak nije običan punjač. A on, osim što je puno jači od ostalih “običnih” uređaja, ima i mogućnost spajanja dva kabla i to u varijanti USB-A i USB-C. Dodajmo da uz punjač u pakiranju dolazi USB-C PD (Power Delivery) kabel dužine 1,5 metara.

Također, u tom malom punjaču je ugrađena i tehnologija za brzo punjenje iPhone uređaja, kao i Qualcomm te MTK procesori, kako bi i mobiteli pogonjeni Android sustavom mogli biti brzo punjeni. Ovaj brzi punjač možete naručiti putem MeanIT web shopa po cijeni od 13,14 eura ili 99 kuna.

MeanIT Bežični punjač univerzalni

Bežični punjač univerzalni je još jedan vrlo praktičan i koristan uređaj koji je tvrtka MeanIT ponudila na tržište. To je zapravo jedan mali disk koji je načinjen od kombinacije bijele, plave i prozirne plastike. Njega spojite putem USB-A kabela i punjača, postavite gdje želite i to je to – punjenje može početi. A kako se koristi? Zaista ne može jednostavnije. Na taj disk ili Bežični punjač univerzalni stavite pametni telefon koji tu mogućnost podržava i on će se početi puniti.

Dodajmo da je ovakav način punjenja dosta sporiji nego što bi to bilo s gore spomenutim Brzim punjačem. Ali tih 5 Wata koji ovaj bežični punjač pruža će biti sasvim dovoljno snage da se kroz par sati napuni bilo koji mobitel. Napominjemo da strujni adapter i kabel nisu u pakiranju, no, danas tih dodataka zaista ima na svakom koraku i sumnjamo da će Vam biti problem naći jedan. A možete ga upariti i sa gore opisanim MeanIT Brzim punjačem i od ovog bežičnog dodatka izvući maksimum. Ovaj bežični punjač možete naručiti putem MeanIT web shopa po cijeni od 13,14 eura ili 99 kuna.

Tagged