bežične slušalice meanit tws b60 white | 2023.

MeanIT B60 – vrlo glasne i povoljne TWS slušalice možete kupiti i u bijeloj boji!

MeanIT, hrvatska tehnološka tvrtka, nedavno je predstavila svoje nove i dodajmo, vrlo kvalitetne, glasne i povoljne TWS bežične slušalice – model B60. Kada su se ove slušalice pojavile na tržištu bile su dostupne u crnoj boji, a sada je dostupna i vrlo elegantna bijela varijanta! Budući da je ovaj bijeli model tehnički istovjetan sa svojim crnim “bratom”, opširniju recenziju tih slušalica možete pročitati ovdje, a sada ćemo vas samo podsjetiti na njihove sjajne mogućnosti.


Dakle, bežične slušalice MeanIT B60 su vrlo malene i imaju oblik graha, a kao takve imaju i svoj širokoprihvaćeni nadimak – earphones. Dodajmo i da svaka slušalica dolazi s ugrađenom baterijom kapaciteta 30 mAh. Ta snaga baterije je dovoljna za slušanje glazbe uz 70% jakosti zvuka nešto više od tri sata. A kada se baterija jednom isprazni, slušalice jednostavno umetnete u kutijicu, koja je ujedno i baterija koja služi za njihovo napajanje. Budući da baterija u kutijici ima kapacitet od 200 mAh, ona će vam omogućiti tri ili čak četiri punjenja slušalica, prije nego što će i sama trebati biti napunjena.

Što se tiče kvalitete zvuka, MeanIT TWS B60 White bežične slušalice tonove reproduciraju zaista odlično. A za to se možemo zahvaliti zvučniku promjera 8 milimetara koji emitira zvuk jasno, ali i prilično glasno. Možda će Vam ovo zvučati kao pretjerivanje, ali i sami ćete doći do toga zaključka. I to već nakon nekoliko minuta korištenja! Naravno, uz zvuk bitna je i ergonomija, a to je također dodatni detalj na koji se pazilo. Jednostavno, zaboravit ćete da imate ove slušalice u ušima, a one sigurno neće ispasti iz vašeg uha.

Bežičnim slušalicama se upravlja pomoću ugrađene tipke

Kao što smo već na to navikli i MeanIT TWS B60 slušalice na sebi imaju i tipke kojima se upravlja. Tako na poziv odgovarate jednim pritiskom tipke, dok se dužim pritiskom dolazni poziv odbija. Duplim klikom birat će se posljednji pozivani broj. A želite li podesiti glasnoću, s slušalicama B60 nećete morati koristiti pametni telefon ili drugi uređaj. To ćete također moći napraviti i putem tipki na slušalicama – uz dva kratka pritiska na lijevu slušalicu za smanjivanje ili uz dva pritiska na desnu za pojačavanje glasnoće.

MeanIT TWS B60 White bežične slušalice su gadget kojeg ćemo vrlo rado preporučiti svima onima koji trebaju slušalice. Tako da oni koji žele imati dobar zvuk i postojanu bateriju trebaju baš ovakve slušalice. A uz to, one nisu skupe, točnije, spadaju u najniži cjenovni rang. Ukratko, one će odlično odraditi, točnije, “odsvirati” svoj posao, a vi ih nećete puno platiti. Ove bežične stereo slušalice – MeanIT TWS B60 White – možete naručiti putem MeanIT-ovog web shopa i to po cijeni od 12,99 eura ili 97,87 kuna. A ako ste više fan crnih gadgeta, sve o modelu B60 Black možete doznati ovdje.

VIDEO: MeanIT TWS B60 bežične slušalice

Tagged