huawei health app 2020

Huawei Watch pametne satove lako je povezati s Android i iOS uređajima

Bilo koji uređaj iz bogate ponude Huawei pametnih satova, uključujući i Watch GT 2 Pro, Watch GT 2e ili Watch Fit, može lako postati izvrstan trening partner, a putem pametnog sata moguće je i pratiti razne zdravstvene parametre. Sve to omogućeno je zahvaljujući Huawei Health aplikaciji koja je dostupna na brojnim uređajima, uključujući Android i iOS pametne telefone.

Korisnici tako lako mogu pratiti brojne zdravstvene parametre, uključujući otkucaje srca, kvalitetu sna i razinu stresa, bez obzira koji pametni telefon koriste.


Evo kako korisnici Huawei pametnih satova mogu lako započeti s korištenjem njihovog novog pametnog sata u dva koraka.

Korak 1: Instalirajte Huawei Health aplikaciju na pametni telefon

Preuzeti Huawei Health aplikaciju za Android i iOS uređaje iznimno je jednostavno. Za Android uređaje dovoljno je samo skenirati QR kod koji je otisnut na kutiji uređaja, a aplikaciju mogu preuzeti iz Huawei AppGallery trgovine ili Google Playa.

Što se tiče iOS korisnika, oni Watch GT 2 Pro mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom preuzimanjem Huawei Health aplikacije iz App Storea.

Korak 2: Pratite svoje rezultate

Nakon uparivanja pametnog telefona s pametnim satom korisnici mogu lako pratiti brojne zdravstvene parametre zahvaljujući nizu inovativnih i korisnih značajki poput TruSeen 4.0+ tehnologije praćenja otkucaja srca ili TruSleep praćenja sna. Huawei Health aplikacija također će prikupljati podatke o razini stresa i razini kisika u krvi (SpO2).

Obožavatelji vježbanja također će biti sretni s novim pametnim satom jer je podržano preko 100 različitih sportskih načina pa će svatko moći pronaći omiljenu aktivnost.

Osim vrhunskih pametnih satova, Huaweijevim korisnicima su dostupni i brojni drugi napredni uređaji

U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i odličan povoljni pametni telefon P Smart 2021, kao i premium slušalice s odličnim zvukom FreeBuds Pro i FreeLace Pro. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a na globalnoj razini predstavljena je i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Dodajmo da je aplikacija Huawei Health dostupna je za preuzimanje u AppGallery trgovini, ali i u ostalim popularnim trgovinama aplikacija. Više o Huaweiju doznajte na mrežnoj stranici huawei.com.

Tagged