samsung galaxy z fold2 2021

Galaxy Z Fold2 u Flex modu prikazuje dva sadržaja na svojim zaslonima

Samsung je oduvijek bio poznat po svojim inovativnim rješenjima preklopnih pametnih telefona pa se slobodno može reći da je Galaxy Z Fold2 nastavio tradiciju koju je postavio prvi Galaxy Fold. Kombinirajući odličan dvostrani savitljivi zaslon te svestrani sustav kamera, Galaxy Z Fold2 pruža vam sve što vam je potrebno za maksimalnu produktivnost i zabavu tijekom užurbane svakodnevice.

Sve to pokreće glavna karakteristika ovog nevjerojatnog pametnog telefona – unaprijeđeni Flex mode način rada. Ako tražite digitalnog asistenta s kojim se svakodnevni zadatci lako obavljaju u hodu, Galaxy Z Fold2 je pametni telefon za vas.

Galaxy Z Fold2 dolazi s većim prednjim ekranom od 6.2 inča koji vam pruža intuitivan pristup obavijestima, kao i lako čitanje poruka ili virtualnog sadržaja. Kada rasklopite pametni telefon, Fold2 automatski se prebacuje na Flex mode način rada koji sve otvorene aplikacije na prednjem zaslonu premješta na unutarnji glavni zaslon.

Bez obzira sudjelujete li na virtualnom poslovnom sastanku ili jednostavno pratite video recept tijekom kuhanja, Z Fold2 možete jednostavno koristiti pomoću posebno dizajniranog Hideaway Hinge zgloba. Ovo rješenje pruža veći osjećaj multitaskinga jer omogućava otvaranje prednjeg i glavnog zaslona pod različitim kutovima kako bi se sadržaj mogao lako gledati iz svakog dijela prostorije, bez obzira što trenutno radite i gdje se nalazite.

Koristeći Flex mode Galaxy Z Fold2 može dva sadržaja istovremeno prikazivati na svojim zaslonima

Na primjer, na gornjoj polovici zaslona moguće je reproducirati video, a na donjoj prikazivati opcije za njegovo upravljanje. Sve ove napredne mogućnosti savršeno zaokružuje izvrsni 7,6-inčni Infinity-O glavni zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz za vrhunsko vizualno iskustvo, kao i zvučnici visoke kvalitete za pravu uživanciju u omiljenim sadržajima.

Zahvaljujući upravo Flex načinu rada, svoju kameru možete upotrijebiti na više načina. Zvuči nevjerojatno, ali selfie je moguće snimiti i prednjom i stražnjom kamerom. Nadalje, Flex mode dodatno je upotpunjen i s Capture View opcijom s kojom možete pregledati do čak pet prethodnih snimaka u donjem dijelu glavnog zaslona dok se prikaz trenutne snimke prikazuje u gornjem dijelu.

Vi kao snimatelj i osoba koju snimate možete u isto vrijeme gledati trenutni videozapis koristeći Dual Preview mogućnost

Gdje je Z Fold2 moguće preklopiti na način da iz prve ruke imate uvid u situaciju na prednjem zaslonu, dok druga osoba gleda rezultate na glavnom zaslonu. Uz ovakvu suradnju, svaki videozapis sigurno će ispasti na najbolji mogući način. Tu je i Auto Frame opcija za snimanje u pokretu, gdje mogućnosti umjetne inteligencije postavljaju osobu koju snimate u fokus kadra, bez obzira gdje se kretao te stvara li videozapis samostalno ili uz pomoć prijatelja.

Galaxy Z Fold2 je pametni preklopni telefon iznimnog dizajna i beskrajnih mogućnosti kako bi svakodnevne aktivnosti postale zabavnije i jednostavnije. Više informacija o Z Foldu2 pronađite ovdje.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -