g2 esports gaming team 2019

AOC i G2 Esports imaju gaming monitor visoke preciznosti i performansi

Tvrtka AOC, gaming monitor specijalist, objavio je produljenje sponzorstva G2 Esports tima, jednog od najuspješnijih i renomiranih esport organizacija na svijetu. AOC i G2 Esports tim odlučili su produžiti svoju suradnju koja traje još od početka 2018. godine, kada je G2 tim potpisao prvi ugovor s AOC-om.

AOC kao jedan od vodećih brendova monitora u esportu i kompetitivnom gamingu, oprema G2 tim svojom vrhunskom tehnologijom i tako osigurava da tim postiže visoku preciznost i performanse kako u treninzima, tako i u natjecanjima. Ova suradnja iznjedrila je i poseban gaming monitor s potpisom G2 tima, a koji je dizajniran posebno za G2 tim i njihove fanove.


G2 se uvijek iznova pokazuje kao jedan od glavnih igrača u globalnom esportu, a nedavno su osvojili drugo mjesto na svjetskom prvenstvu u igranju igre League of Legends. G2 tim bilježi i vrlo uspješne naslove u Counter strike: Global Offensive (CS:GO), Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege i PlayerUnknown’s Battlegrounds igrama. Igrači G2 tima među najboljima su na svijetu još od osnivanja kluba 2013. godine.

“Iznimno smo ponosni što imamo tako jake partnere uz nas kao što je AOC. Njihov doprinos je ono što nam omogućuje da radimo ono u čemu smo najbolji, da osvajamo trofeje sa stilom. Ništa od toga ne bi bilo moguće bez njihove podrške ali i vrhunske opreme. 2020. bit će vrlo uzbudljiva godina za nas i naše fanove i veselimo se što će AOC i dalje biti uz nas, pomažući nam da postignemo vrhunske rezultate uz njihovu izuzetnu tehnologiju”, rekao je Carlos Rodríguez, CEO G2 Esports tima.

Svi trenutni G2 PC igrači i influenceri biti će opremljeni vrhunskim AOC gaming monitorima

A to će biti gaming monitor model AOC AGON AG251FZ, dok će njihove preporuke omogućiti AOC-u da i dalje unaprjeđuje svoje uređaje do savršenstva. To će poboljšati iskustvo za G2 Esports igrače, influencere, stvaratelje sadržaja i njihove obožavatelje, omogućujući im da iskoriste sve prednosti ove suradnje. Uz ove tehničke napretke, AOC i G2 dijelit će i buduće nastupe na sajmovima, turnirima, tematskim darivanjima i mnoštvom drugih uzbudljivih događaja u nadolazećoj godini.

“Sretni smo što nastavljamo podržavati tako izvanrednu organizaciju. G2 je još jednom dokazao svoju hrabrost na turniru League of Legends Worlds 2019“, rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovanja AOC International za Europu i dodao: “Ovo nas je sponzorstvo nadahnulo i pomoglo nam da identificiramo što profesionalnim igračima doista treba od monitora, a kako bi ovom iznimnom timu pružili vrhunsku tehnologiju. Uzbuđeni smo da vidimo što nam budućnost donosi, ali što nastavljamo graditi ono što smo već zajednički postigli.” Više o AOC-u doznajte ovdje.

AOC New Business / Gaming Monitor Series

Tagged