zlatarna marić zagreb | 2020.

Zlatarna Marić | Kvalitetan i estetski privlačan nakit u samom srcu Zagreba

Ne postoji godišnje doba rezervirano za nošenje nakita, a to jako dobro zna zagrebačka Zlatarna Marić. Naime, nakit je sveprisutan i postao je neizostavan modni dodatak kojega uvijek dočekamo raširenih ruku. Bilo da ga poklanjamo ili kupujemo sebi, o njemu pomno razmišljamo i nosimo ga s izrazitom pažnjom. Postoji nakit koji jednostavno nikada ne skidamo, uvijek je uz nas. Najčešće, jer ima posebno značenje, možda nas podsjeća na neku dragu uspomenu ili pak trenutak koji ćemo pamtiti zauvijek, a ponekad se odlučimo počastiti narukvicom ili ogrlicom onako iz vlastitog zadovoljstva jer nam se jednostavno sviđa.

Kada biramo nakit, težimo unikatnosti, a upravo takvo mjesto je zlatarna Marić koja je s radom započela prije velikih 25 godina. A ova velika brojka govori sama za sebe. Ona govori o dosljednosti, trudu, obiteljskoj tradiciji, govori o posebnošću i pažnji koja je utkana u svaki komad nakita. A koji od tada do dan danas, nose tisuće i tisuće zadovoljnih klijenata.

Zlatarstvo je posebno zanimanje, iziskuje trud, ljubav prema poslu i ljudima, strpljenje i maštu. Glavna misao vodilja nove kampanje koja svojim istinskim minimalizmom osvaja na prvu je How to wear. Na taj su način, kreativci koji stoje iza brenda Marić, htjeli prikazati kako je nakit iz njihove najnovije kolekcije nosiv u svakodnevnim prilikama i kroz svakodnevne obaveze, bile one poslovne ili privatne. Najviše žena koje će se pronaći u ovoj kolekciji su svakako one koje teže modernom minimalizmu. A on svakako ne prolazi nezapaženo.

Prsten, naušnice ili ogrlica, savršeno se uklapaju u lifestyle svake žene

“Manje je više. A po mom mišljenju, sva posebnost i ljepota su u jednostavnosti. Smatram da upravo takav nakit ženu čini posebno elegantnom, radilo se o poslovnom sastanku ili ako ide skoknuti do dućana po osnovne namirnice, uvijek je dotjerana ako na sebi ima dobar nakit”, rekla je Anđela Zotman, kći Zvonka Marića, vlasnika zlatarne Marić, koji je s velikom ljubavlju i strašću započeo ovaj posao.

Autentičnost u dizajnu, kreativnost i dugogodišnja tradicija, iznjedrili su kolekcije kakve danas nastaju. I baš se po tome Zlatarna Marić naočigled izdvaja od drugih. Savršen spoj onoga što je prije 25 godina započela jedna generacija i današnja vizija mlađe generacije koja vrlo uspješno ostvaruje ono što zamisli, učinio je ovaj nakit toliko posebnim.

Zlatarna Marić svakom komadu nakita pristupa individualno i s poštovanjem

Ponajviše zato što će svaki od tih komada netko jednoga dana nositi ili pokloniti nekome koga voli najviše na svijetu. Za svaki komad iz najnovije kolekcije, postoji idealna vlasnica, a kada je riječ o prioritetima, u zlatarni Marić na prvome su mjestu zadovoljni klijenti, koji se uvijek iznova rado vraćaju. Profesionalan, pristupačan i uslužan odnos prema ljudima – osnova je zlatarskoga poslovanja.

Uz kvalitetan i estetski privlačan nakit, na svoje tri lokacije od kojih je jedna u samom srcu ZagrebaBogovićeva 6, a tu su i Ozaljska 6 i 27, zlatarne Marić nude i ekskluzivne unikatne modele te opciju izradbe nakita po željama klijenata. U koju god poslovnicu da zakoračite, dočekat će vas uvijek nasmijana lica. Ali i prekrasni komadi nakita koji prije svega, pričaju priču o istinskoj kvaliteti i tradiciji. Više o Zlatarni Marić doznajte na mrežnoj stranici na adresi zlatarna-maric.hr.

Tagged