wellness dani - hotel aristos zagreb - 2021.

Wellness dani otvorenih vrata u Yes to Beauty Wellness & Spa centru zagrebačkog hotela Aristos

Održavaju se wellness dani otvorenih vrata u Yes to Beauty Wellness & Spa centru u zagrebačkom hotelu Aristos! Ubrzani način života, neprestana jurnjava i preopterećenost poslom, kućanskim obavezama te svim ostalim životnim izazovima dovode nas do sindroma burnouta. Stres utječe na um i tijelo što nas dalje spriječava u normalnom obavljanju svakodnevnih zadataka.


Stres je sastavni dio naših života i nema osobe koja bar jednom u životu nije izjavila da je “pod stresom”. Kad tijelo više jednostavno ne može, trebamo ga opustiti, pružiti mu izvor pozitivne energije, ukloniti umor i pružiti mu dodatnu snagu kako bi mogao krenuti u nove pobjede.

Opustite svoje tijelo od glave do pete

Ono što će vašem tijelu sigurno vratiti potrebnu energiju je naša najpopularnija masaža – tradicionalna tajlandska masaža. Provodi ju certificirano osoblje s Tajlanda s dugogodišnjim iskustvom u struci. Pružite svom tijelu odmor kakav zaslužujue i uštedite 50% popusta na Wellness danima otvorenih vrata u periodu od 6. do 10. prosinca 2021. godine u Yes to Beauty Wellness & Spa centru u hotelu Aristos.

Osvježite umorno lice u manje od pola sata

Umorna i suha koža zbog stresa, neprospavanih noći, užurbanog načina života ne izgleda primamljivo, jel tako? Svakodnevno na svoje lice nanosite različite kozmetičke preparate, no nikako ne možete ukloniti umoran izgled? Problem je što vašem licu treba osvježenje i dodatna hidratacija. Naš tretman za njegu lica Instant Refresh Facial namijenjen je za sve dobne skupine, a uključuje čišćenje lica, toniziranje, piling, masažu lica i masku.

Refleksologijom stopala do potpunog zdravlja

Znate li da su stopala temelj našeg tijela te da masažom pojedinih dijelova stopala možemo utjecati na zdravlje organa u tijelu. Refleksologija stopala ili terapija zona je metoda masaže, pritiska ili gnječenja stopala u predjelu „refleksnih zona“ u kojima se smatra da su smješteni organi tijela. Ovom masažom uklanjaju se bolovi u vratnoj kralježnici, bolovi u koljenima, glavobolji, iscrpljenosti organizma, stresa, depresije i slično.

Posjetite Wellness dane otvorenih vrata i uštedite čak 50% na naše najpopularnije tretmane

Tradicionalna tajlandska masaža
– trajanje: 30 minuta
– redovna cijena: 240 kuna / uz uštedu od 50% cijena je 120 kuna

Instant Refresh Facial
– trajanje od 25 minuta
– redovna cijena 225 kuna / uz uštedu od 50% cijena je 110 kuna

Refleksologija stopala
– trajanje: 30 minuta
– redovna cijena 300 kuna / uz uštedu od 50% cijena je 150 kuna

Odaberite tretman koji će najviše razveseliti vašu potrebu za opuštanjem i izmamiti osmijeh na vaše lice. Dođite i isprobajte omiljene tretmane na Wellness danima otvorenih vrata u Yes to Beauty centru u hotelu Aristos u zagrebačkom Buzinu. Za sve tretmane potrebna je prethodna rezervacija termina na broj telefona 01 6695 950 ili na e-mail aristos@yestobeauty.hr. Ova ponuda vrijedi u periodu od ponedjeljka, 6. do petka, 10. prosinca 2021. godine. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama hotela Aristos na adresi hotel-aristos.hr/hr/wellness.

Tagged