nives celzijus I modna kolekcija femme marquise I 2022. I foto: šime eškinja

Nives Celzijus novo je lice hrvatskog modnog brenda Femme Marquise

Femme Marquise nastavlja svoj modni put kreirajući izuzetno cjenovno prihvatljivu kolekciju odjeće, nakita i modnih dodataka za kojima žene žude, a ovog puta glavna uloga pripala je jednoj i jedinoj Nives Celzijus. Ljeto je tu i vrućine su tu. A ovaj novi hrvatski modni brend odlučio je dodatno podignuti temperature u već jako ugrijanoj Hrvatskoj.

Već nakon prve modne priče koja je predstavljena početkom 2022. godine, karizmatični hrvatski brend Femme Marquise nastavlja dobro utabanim putem predstavljanja kolekcija koja ženama istinski treba s kojom će sve žene biti zadovoljne. Kako kvalitetom, tako i cijenom…


Brend koji ističe senzualnost ženskog tijela, ljepotu i ženama daje mogućnost i moć da budu najbolja verzija sebe. A sada dolazi s novom kolekcijom koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala poput viskoze i mikromodala. Kolekcija ima dobro poznate, no ovoga puta modernizirane krojeve koji će istaknuti najbolju stranu svake žene. Oni će privući poglede i osigurati svakoj ženi da se osjeća poput prave karizmatične Femme Marquise.

Femme Marquise kolekcija “cilja” na vrijeme ispred nas

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas. Ali i činjenicu da ćemo ove godine na prekrasnom Jadranskom moru ostati duže no inače. Kolekcija je bogata ključnim komadima poput laganih, elegantno strukiranih haljina koje dolaze u nekoliko boja. One su idealne za prekrasne ljetne večeri i uz koje će upravo svaka žena postati fatalna i karizmatična.

Osim klasičnih koktel haljina, tu su haljine i za one odvažnije koje su spremne poigrati se s drukčijim krojem i pokazati koliko su snažne kao žene. Femme Marquise predstavlja i haljine za sve ljubiteljice velikih proreza na ključnim mjestima. Tako svaka žena može naglasiti najbolje od sebe, a dugačke haljine osigurat će upravo to. Ono o čemu se danas često govori, ali malo koji domaći brend brine je i raznovrsnost u konfekcijskih brojevima kreacija.

Modni brend Femme Marquise upravo je jedan od predvodnika u Hrvatskoj čije su dizajnerske kreacije od početka dostupne za žene svih veličina i oblina. Više informacija o novoj kolekciji ljetnih haljina doznajte na mrežnim stranicama na adresi femmemarquise.com. A novi model kojem odlično stoje ove haljine – Nives Celzijus – možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Tagged