l`adria cosmetics brightening perfecting serum za hiperpigmentaciju / 2022.

L’ADRIA Brightening perfecting serum: Recite zbogom hiperpigmentaciji i mrljama od akni

Ususret jeseni posvetite se rastućem problemu hiperpigmentacije, melazme i mrlji od akni i do proljeća uživajte u svilenkastom, ujednačenom tenu. Iako je najlakše zaključiti da je uživanje u toplom ljetnom suncu mnogima na kraju ostavilo izražene pigmentne mrlje, ujesen hiperpigmentacija može nastati i zbog rafinirane hrane, hormonalnog disbalansa, trudnoće, alkohola, cigareta, kao posljedica prištića i akni pa i zbog neodgovarajućih kozmetičkih proizvoda.

Uz pojavu akni, koje sve češće zahvaćaju i ljude u kasnim dvadesetima, kao i bora i finih linija, hiperpigmentacija je postala jedan od najvećih kožnih problema žena različitih dobnih skupina.

Hiperpigmentacija nastaje kao posljedica pretjeranog stvaranja melanina, a manifestira se u obliku mrlja

l`adria brightening perfecting serum I 2022.

Iako melanin ima zaštitnu funkciju i štiti tijelo od UV-zraka, može biti izrazito problematično njegovu hiperprodukciju dovesti u kontrolu. Ponekad se potražnja za proizvodom koji će odgovarati vašem tipu kože, ali i doista pokazati kvalitetan rezultat u nekoliko mjeseci korištenja – čini beskrajnom.

L’ADRIA je prepoznala upravo to: potrebu za proizvodom protiv hiperpigmentacije koji će zahvatiti sve oblike mrlja, ali i pomoći da se ne stvaraju ni ubuduće. Bile one upalne odnosno postupalne prirode ili pak klasične, manje ili više otporne pigmentne mrlje. No, također je važno da je taj proizvod na prirodnoj bazi, bez nadražujućih sastojaka i da pritom provjereno djeluje. Upoznajte novi proizvod iz kreativnog skincare laboratorija brenda L’ADRIA: Brightening perfecting serum!

L’ADRIA Brightening perfecting serum ujednačava ten, vraća koži sjaj i pomaže održati je čistom i umirenom

A to uspješno radi zahvaljujući i patentiranom sastojku s L’ADRIA potpisom – kompleksu za posvjetljivanje ADRILIGHTTM s ekstraktom cvijeta primorskog žilja. Ova nježna, ali moćna biljka impresivnih bijelih cvjetova krije tajnu djelovanja na pigmentne mrlje. Raste na pjeskovitim jadranskim plažama i cvjeta samo noću u ljetnim mjesecima, otpuštajući opojan miris. Slučajno, ekstrakt ovih prekrasnih cvjetova klinički dokazano smanjuje pigmentacijske mrlje na koži. On djeluje na početku i na kraju signalne kaskade sinteze pigmenta melanina, koji koži daje tamnu boju.

S obzirom na to da su hiperpigmentacije zahtjevan kozmetički problem kojem treba pristupiti s ozbiljnošću da bi se postiglo brzo i učinkovito djelovanje, esenciji primorskog žilja dodan je kompleks visokoučinkovitih sastojaka. A oni skladno i sinergistički djeluju na smanjenje hiperpigmentacija. Zajedno, oni čine zaštićeni kompleks ADRILIGHTTM.

Ovaj napredni kompleks dizajniran je da djeluje na višestruke kontrolne točke u procesu nastajanja melanina u koži: prije (prevencija), tijekom pa i na procese poslije sinteze melanina, kao prijenos. Također, važan dio aktivnosti kompleksa je antioksidativno djelovanje, prevencija prištića i lagano ubrzavanje izmjene odumrlih stanica kože. I to u cilju da bi se ten što brže ujednačio, a postojeće mrljice što brže izblijedile.

U bočici od bio-plastike krije se lagana gelasto kremasta serumska emulzija blijedo ružičaste boje

Emulzija potječe od biljnih ekstrakata i prirodnih minerala. Sasvim je bez mirisa i klasičnih nadražujućih sastojaka poput parfema, eteričnih i mineralnih ulja i mikroplastike. Prikladna je za svaki tip kože, a posebno za pigmentacijske mrlje na zreloj koži nastale fotostarenjem i za problematičnu kožu sklonu mrljicama nakon prištića.

U sklopu velikog jesenskog sniženja, L’ADRIA Brightening perfecting serum može se kupiti po akcijskoj startnoj cijeni (219 kuna regularna cijena) od 197,10 kuna. A na nju još, ekskluzivno do kraja rujna 2022. godine, možete iskoristiti kod JESEN25 za dodatnih 25% popusta!

L’ADRIA Brightening perfecting serum dostupan je isključivo u internetskoj trgovini L’ADRIA. No, uskoro će biti dostupan i u drogerijama. Za dodatne informacije o proizvodima, njihovim učincima, sastojcima i kozmetici brenda L’ADRIA općenito, popratite na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Tagged