prugasta majica / kolekcija french chic meets adriatic / 2021.

Kolekcija “French chic meets Adriatic” osvojit će sve koji su zaljubljeni u ljeto

Modna kolekcija “French chic meets Adriatic” rezultat je suradnje pariškog brenda “Maison Labiche” i omiljenog zagrebačkog “bon tona”. Ona će osvojiti svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tijekom cijele godine. Iako je mnogima omiljeno godišnje doba kalendarski završilo, to ne znači da ljeto ikada prestaje.

Za neke je ono poput stanja uma, nešto posebno i puno više od par mjeseci. Postoje stvari koje jednostavno mirišu na ljeto. A postoje i uzorci, kada je riječ o recimo o modi, iz kojih se jasno može iščitati upravo – ljeto. A jedna takva ekskluzivna suradnja nastala je između brendova “Maison Labiche” i “bon ton”. Rezultat je sjajan – idealno klasičan, a opet izrazito prilagodljiv i bezvremenski nepogrešiv. Jednostavnost koju nosi prugasta majica upravo svojom prepoznatljivošću uvijek plijeni poglede i idealan je izbor za svakodnevno nošenje.


Dodatak u obliku imena destinacija koje se nalaze na majicama kratkih i dugih rukava, daju im poseban pečat i djeluju pomalo sjetno uz podsjetnik da su najljepše uspomene uvijek tu. Prugaste riviera majice sa imenima prekrasnih mjesta poput Dubrovnika, Hvara ili Rovinja, mogu se nositi uvijek pa čak i kada padne prvi snijeg.

Već od tada pa za svega par mjeseci opet će i službeno doći toliko željno iščekivano ljeto… Kolekcija pod nazivom French chic meets Adriatic uskoro će biti dostupna u showroomu Bon Ton na adresi Mesićeva 3 uz prethodnu najavu. Također, kolekciju možete naći i na mrežnim stranicama na adresi bontongallery.com.

Tagged