karat jewelry - ivana mišerić - 2022.

Ivana Mišerić predstavlja nakit Karat Jewelry u ulozi “Edgy Pearls Rendez-Vous” djevojke

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry čije je zaštitno lice i ovog puta utjelovila prekrasna Ivana Mišerić. S biserima u glavnoj ulozi, kolekcija je dobila i znakovito ime – “Edgy Pearls Rendez-Vous”. A Ivana uz zajedničke epitete koje dijeli s kolekcijom sjajno predstavlja “Edgy Pearls Rendez-Vous” djevojku.


“Kolekcija je nastala u želji da kreiramo neobičan spoj. Tako predstavljamo klasični biserni nakit s modernim stavom, nosiv u svim prilikama”, rekla je dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki. Raskošna kolekcija sastoji se od sedam modela bisernih ogrlica te četiri modela bisernih naušnica, narukvica i prstenja. Svi oni su napravljeni ručnim radom s biserima premium kvalitete.

Ekskluzivan dizajnerski nakit dostupan je u srebru, 18k pozlati, rose gold pozlati te žutom i bijelom zlatu. Ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje se mogu stilizirati kako na glamuroznu haljinu, tako i na obični t-shirt i traperice, dok se naušnice mogu nositi individualno ili slagati u popularni ear candy. Kolekcija je napravljena u mix and match stilu u kojem se slaže jedinstvena kombinacija koja najbolje odražava svaku osobnost. A kako to izgleda, pokazuje Vam Ivana Mišerić. Sve o biserima, koji u nakitu predstavljaju vječnu klasiku, možete pronaći na mrežnoj stranici na adresi zlatarnicekarat.com.

Tagged