akcija "kad se naše šape slože" - dm - udruga prijatelji životinja - luka oman - 2021.

DM donirao 9 tona hrane udrugama koje brinu o napuštenim životinjama

DM je Udruzi Prijatelji životinja predao donaciju od 23.124 konzerve hrane namijenjene životinjama. Donacija je predana u ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godine, a Udruga će hranu podijeliti s drugim Udrugama. To su Udruga Farmica iz Našica, Udruga Pobjede – Azil Osijek i Mandičina udruga iz Osijeka, Sklonište Dumovec iz Zagreba, Udruga Lajka iz Novigrada Podravskog, Udruga Šapama od srca iz Makarske, Udruga SOS Šape iz Poreča, Udruga Berta – Sklonište Kninske njuškice i Udruga Šibenske šape.


Ova donacija rezultat je suradnje tvrtke i njezinih pratitelja na Facebooku. A oni su povodom Svjetskog dana životinja dijeljenjem fotografija kućnih ljubimaca podržali akciju “Kad se naše šape slože”. Za svaku od 11.562 fotografije koje su pratitelji podijelili, dm je donirao dvije konzerve. Time je osigurana donacija od ukupno devet tona hrane za napuštene i nezbrinute životinje.

DM donirao 23.124 konzerve hrane namijenjene napuštenim životinjama

“Više od 11 tisuća ljubitelja životinja i vlasnika kućnih ljubimaca odazvalo se pozivu dm-a da zajedno osiguramo donaciju koja će pomoći volonterima i životinjama o kojima brinu. Ponosni smo što je dm i ove godine pomogao udrugama u njihovom radu i u promociji udomljavanja. Zahvalni smo svim pratiteljima na Facebooku i svim udomiteljima koji prepoznaju važnost brige o životinjama”, rekla je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Donacije i volontiranje važan su doprinos radu udruga i skloništa za životinje. Pri tome se ne smije zanemariti da je udomljavanje najbolji način na koji možemo podržati njihove napore. Zato dm ove godine u sklopu akcije po prvi put, u znak zahvale, dodjeljuje vaučere Mijau Vau u iznosu od 50 kuna svima koji udome životinju iz jedne od devet spomenutih udruga. Više informacija i detalja možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici na dm.hr. Više o Udruzi Prijatelji životinja doznajte na njihovim stranicama na adresi prijatelji-zivotinja.hr.

Tagged