health club tt exclusive - hotel sheraton zagreb - 2022.

Health Club TT Exclusive – ekskluzivna wellness i spa oaza u hotelu Sheraton Zagreb

U sklopu hotela Sheraton u Zagrebu otvorena je ekskluzivna wellness oaza Health Club TT Exclusive. Klub se prostire na 800 m2 novouređenog prostora, a nosi titulu najdugovječnijeg ekskluzivnog centra wellnessa i fitnessa s čak 28 godina poslovanja. A u ovom moderno opremljenom prostoru može se pronaći mnoštvo programa opuštanja uma i tijela.

Tu je i detoksikacija u saunama – u finskoj sauni sa kromoterapijom i turskoj parnoj kupelji s posebnim ugođajem “zvjezdanog neba” te bio-sauni. U sklopu wellnessa nalazi se spa oaza i relax zona, bazen pod staklenim krovom i suvremeno uređena teretana po najvišim standardima. A tu je i sunčalište i otvorena terasa na krovu hotela Sheraton.

Health Club TT Exclusive otvorili su bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar. Njihovo dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je i ovom poslovnom suradnjom, a u vođenju ovog wellness kluba pomagat će im supruge Ivana Mišura Vlaović, nekadašnja Miss Universe Hrvatske i Anita Sedlar. Više o uslugama kluba i rezervacijama doznajte na mrežnim stranicama hotela Sheraton.

Health Club TT Exclusive nudi sve vrste masaža

Nude se klasične, medicinske, švedske i tajlandske masaže te masaže vrućim kamenjem koje izvodi visokoeducirano tajlandsko osoblje s bogatim iskustvom. Na raspolaganju je i kozmetički salon koji pruža sve vrste kozmetičkih usluga za lice i tijelo uz korištenje Elemis proizvoda. Ovaj jedinstveni dijagnostički centar pruža nutricionističko savjetovalište za pravilni plan treninga i prehrane.

Ova mirna spa zona idealna je za ljubitelje luksuznog lifestylea. A otvorenju su nazočile i bivše misice Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina, kao i bivši nogometaši Mario Stanić sa suprugom Draganom, Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić. Svečanom otvorenju prisustvovali su i Davor Garić te Hrvoje Balent s djevojkom. “Nadamo se da će naši budući korisnici prepoznati bogatu ponudu health cluba. Želimo da jednostavno uživaju u svim blagodatima korištenja wellnessa”, poručili su Ivana i Goran Vlaović. Više o ovom nogometnom velikanu doznajte na Wikipediji.

Tagged