boris štok - netko poput nas | 2022.

Boris Štok predstavlja pjesmu “Netko poput nas” i spot koji će vas ostaviti bez daha

Boris Štok ima muzikalan, melodičan i raznolik glazbeni opus sa zanimljivim aranžmanima i produkcijom. A na tom tragu je i novi Borisov singl, pjesma “Netko poput nas”. “Pjesma je nastala je odmah po izlasku albuma i otvara jedan novi ciklus, jednu priču o novom albumu. Već dugo ne kalkuliram i prepuštam pjesmi da aranžmanom nametne produkciju, neopterećen gdje će je odvesti stilski”, rekao je Boris.

“Ovdje nas je odvuklo tragom The Last Shadow Puppetsa i british zvuka. Tekst je moj, dok glazbu potpisujem sa Darkom Terlevićem. Miks i master je radio Matej Zec, redom moji prijatelji i bliski suradnici koji savršeno razumiju šta želim. Spot je radio talentirani mladi redatelj Dario Radusin i mislim da je napravio sjajan posao. Vizualno nešto potpuno drugačije od svega sto sam do sada radio. Vjerujem da će se jako svidjeti publici!”, dodao je Boris Štok.

Osim pjesme “Netko poput nas” Boris priprema još novih materijala

“Pjesma i lokacija za snimanje videa koja nam je bila na rapolaganju potaknule su me da idemo na retro i pomalo mističnu atmosferu spota. Estetika me dosta podsjetila na seriju Twin Peaks pa sam predložio Borisu da dodamo malo nadnaravnih elemenata. Na kraju smo to zapakirali na svoj način. Najteža scena je bila letenje auta iznad šume. Ova scena je u potpunosti 3D animacija i zahtjevala je šumu sa simulacijom vjetra i stotinama CGI stabala”, rekao je redatelj Dario Radusin kako je napravio spot, koji će vas ostaviti bez daha.

“U planu su još dva spota, za pjesme Jesmo li jedini i Prašina, na kojoj gostuje Matija Dedić. Tim materijalom najaviti ću novi album koji izlazi vjerojatno na jesen i koji će biti nešto potpuno drugačije”, najavio je Boris. Više o ovom talentiranom glazbeniku doznajte na njegovoj mrežnoj stranici na adresi borisstok.com.

VIDEO: Boris Štok – Netko poput nas

Tagged