elfs zagreb | 2019.

ELFS, hrvatski modni dvojac, 15 godina djelovanja će obilježiti samostalnom modnom revijom

Modni brend ELFS proslavlja svojih velikih petnaest godina postojanja! Teško je nabrojati sve nevjerojatne trenutke i uspjehe koji stoje iza jednog od najprepoznatljivijeg i najkreativnijeg dvojca na domaćoj i regionalnoj modnoj sceni. Više od 30 revija koje su oduvijek pomicale granice i za koje se uvijek tražila pozivnica više, brojne kolekcije, modne suradnje i kampanje za žene, muškarce i djecu, a od nedavno i posebna kolekcija ELFS HOME – ovo je samo djelić onoga što je obilježilo rad Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice. A ovu veliku obljetnicu obilježit će samostalnom revijom kojom najavljuju nadolazeću žensku kolekciju za proljeće i ljeto, a koja će se održati u subotu, 13. travnja 2019. godine, u Hrvatskom institutu za povijest.

Prostorije Hrvatskog instituta za povijest nalaze se u Opatičkoj 10, a riječ je o jedinstvenoj zgradi smještenoj na Gornjem gradu koju krase Zlatna dvorana, Pompejanska dvorana, Renesansna soba i stubište koje predstavlja malu galeriju muza. Svaki kutak ove veličanstvene zgrade odiše poviješću, elegancijom i nekom posebnom energijom, a dizajnerima je posebno privukla pažnju Zlatna dvorana koja je jedan od najboljih primjera historicističkih reprezentativnih prostora u ovom dijelu Europe.

Kako je riječ o obilježavanju njihove najveće obljetnice do sada, modna će pista biti smještena upravo tamo. I tako će idealno povezati njihovu višegodišnju modnu priču te bogatu povijest i vrijednosti ovog prostora. Dodajmo, ova proljetno-ljetna ženska modna priča bit će pomalo drugačija. Naime, ona će predstaviti mali stilski zaokret dvojca ELFS u odnosu na dosadašnje kolekcije. U narednim danima dio modela predstavit će najnovijom modnom suradnjom. A koja će svakako privući pažnju njihovih brojnih poklonika na domaćem i stranom tržištu…

ELFS kreacije možete vidjeti u modnom atelieru u Zagrebu u Amruševoj ulici na broju 7

Ipak, na policama u njihovom dućanu u Amruševoj 7, već su se našli neki komadi koje će dobro doći u ovom prijelaznom razdoblju. A riječ je o zanimljivim hudicama koje su postale nezaobilazni komad u svakom ormaru. Dečki inspiraciju i dalje pronalaze u pop kulturi, interpretirajući je na njima svojstveni duhoviti način. Dok ovi statement komadi nesumnjivo će biti jedan od must have komada iz najnovije kolekcije…

Pokrovitelji samostalne revije modnog dvojca ELFS su Podravka te proizvodi za ljepotu La Roche-Posay. Beauty partner je Urban Decay, a tu je i Teta Violeta čije omekšivače preporučuje ovaj modni dvojac. Spomenimo i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz kolu te šampanjac Piper Heidsieck. A on na pistu stiže izravno iz francuske pokrajine Champagne. Tu su i Akta, specijalizirana hrvatska tvrtka za proizvodnju vrećica, zdravi napici Vitamin Well te tjednik Story. Više o modnom dvojcu ELFS doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi elfs.hr.

Tagged