bojana gregorić vejzović - kampanja #myfactor - max factor - 2017. - foto: matea smolčić senčar

Bojana Gregorić Vejzović kampanjom MYFACTOR promiče ljepotu i posebnosti žena

Hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović u sklopu kampanje #MYFACTOR koju je pokrenula tvrtka MAx Factor promiče jedinstvenu ljepotu i posebnosti svake žene. A kao svoj zaštitni znak Bojana je odabrala upravo kožu, jer zna da je zdrava koža temelj lijepog izgleda. “Tek kad sam došla u određene godine, istinski sam shvatila što to znači”, rekla je Bojana.


Bojanino njegovano lice Max Factor je odlučio dodatno razmaziti novim Healthy Skin Harmony tekućim puderom. On svojom inovativnom formulom pruža 24-satnu hidrataciju i kontrolu sjaja tijekom cijelog dana. Puder je obogaćen vitaminima te sadrži SPF 20, a njegov neodoljiv miris raznježit će svaku ženu, kao ljubav na prvi pogled…

Bojana Gregorić Vejzović smatra da je zdrava koža temelj lijepog izgleda

Koža je naš najveći organ. Svakodnevno je izložena pogledima, a u usporedbi sa svim modnim kreacijama i dodacima, ona je faktor koji nas možda i najbolje predstavlja u svakom trenu. Ona je odraz svega što radimo. Pokazuje kako se hranimo, otkriva naše brige i radosti, ali je i odraz naših kozmetičkih navika. Ako još tome pridodamo činjenicu da je ovo zimsko vrijeme naše lice najizloženiji dio tijela svim vanjskim uvjetima kao što su hladnoća, vjetar i suhoća zraka u grijanim prostorima, jasno nam je da naša koža lica u nadolazećem periodu zaslužuje poseban tretman i dodatnu brigu.

Za potpuno prirodni dnevni look korištena je i False Lash effect maskara. A Bojanine usne hidratizirane su zahvaljujući Color Elixir ružu u nijansi 745 Burnt Caramel. Tajna ruža je u Elixir tretmanu koji čine shea maslac, avokado i aloe ulja te bijeli čaj. Zbog toga u samo sedam dana korištenja usne postaju nevjerojatno glatke i u potpunosti obnovljene.

Ovom kampanjom Max Factor želi skrenuti pozornost žena, ali i javnosti, na aktivaciju onog posebnog u nama uz pomoć kozmetike kako bismo naglasili vlastite posebnosti te bez potrebe za usporedbe s drugima, prihvatili sebe i svoj faktor i s ponosom pokazali svijetu! Više o Bojani Gregorić Vejzović doznajte na njezinom Instagram profilu.

Tagged