atelier rebul - pera | 2020.

Atelier Rebul | Neodoljivi mirisi s istoka koje stvara tvrtka sa 125 godina tradicije i više od dvjesto proizvoda

Atelier Rebul donosi neodoljivi mirisi s istoka i to mirise koje tvrtka stvara više od 125 godina. No, svatko od nas ima vrlo specifična sjećanja kada je u pitanju osjetilo mirisa. Nešto nas automatski vrati u djetinjstvo, školu, kod bake ili djeda, zagrljaj majke ili možda u neki poseban grad, na neko neponovljivo putovanje ili jednostavno u neki vrijedan trenutak koji ćemo zauvijek pamtiti. Često puta, savršen bijeg od stvarnosti tražimo u nečemu što nam pruža osjećaj ugode i opuštanja. U tim trenutcima posežemo za malim trikovima koji i najgori dan mogu pretvoriti u oazu mira.

A upravo takva oaza mira je brend Atelier Rebul. Čak 125 godina tradicije stoji iza ovog brenda koji u svom bogatom asortimanu ima više od dvjesto proizvoda. Neprocjenjivo znanje koje se prenosilo iz generacije na generaciju, iznjedrilo je skincare proizvode i parfeme neodoljivih mirisa čije je najveće bogatstvo proizašlo iz kvalitete i povjerenja koje se gradilo godinama. Baš kao što se gradi i danas. Atelier Rebul je svoju baštinu gradio na povjerenju i odnosu između oca i sina. Davne 1895. godine Jean Cesar Reboul, mladi farmaceut iz Francuske, putovao je Istanbulom kako bi posjetio svog oca koji je tamo radio kao inženjer. A Istanbul ga je jednostavno oduševio. Onako prekrasan, mističan i prepun mogućnosti zaokupio je njegovu maštu.

No on tamo pronašao i savršeno mjesto na kojem je otvorio jednu od prvih turskih ljekarni – the Great Paris Pharmacy. I tako je krenula priča o brendu koji danas oduševljava milijune ljudi. Dodajmo, svi proizvodi su bez parabena i mineralnih ulja. A pripremaju se s pažljivo odabranom, znanstvenom formulom prirodnih sastojaka. Riječ je o proizvodima koji se vrlo lako zavuku pod kožu, a njihov miris je nešto s čim ćete se buditi sretni i zadovoljni. U to smo sigurni. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi atelierrebul.hr.

VIDEO: Hediye Sanatı | Art of Gifting | ATELIER REBUL

Tagged