boutique mesnica "the meat" :: britanski trg zagreb :: 2023.

The meat, boutique mesnica koja je sinonim za kvalitetno domaće meso, otvorila poslovnicu na Britanskom trgu

Boutique mesnica “The meat” otvorila je vrata na svojoj trećoj lokaciji, omiljenom trgu Zagrepčana, Britanskom trgu. Time se nastavlja ekspanzija premium mesnica s proizvodima pripremljenima po najvišim standardima. A dodajmo, on nudi i selekciju posebnih začina, svježih ulja i vrhunskih vina. Ono što ovu boutique mesnicu izdvaja su visoki standardi proizvodnje, kontrolirana sljedivost, ali i pomno biranje pozicija. “Art of taste” slogan je pod kojim su otvorene mesnice “The meat”, a predstavlja mjesto u kojem svaki gurman može pronaći pomno odabrane, prvorazredne proizvode.

The meat ide korak dalje i želi pružiti kupcima vrhunsko gastronomsko iskustvo. Tako u ovim botique mesnicama možete pronaći svježe domaće meso i veliki suhomesnati asortiman pripremljen po tradicionalnim recepturama. Spomenimo slavonske čvarke, slaninu, kulen i kulenovu seku, različite suhe i svježe kobasice. Dio proizvoda dolazi i u posebno dizajniranim kutijama pa mogu poslužiti i kao vrlo efektan poklon. I to posebno dobar poklon, ako će otići na adresu nekog dragog nam velikog gurmana.

Ono što dodatno izdvaja The meat je ponuda vrhunskih komada odležanog mesa od domaćih simentalskih goveda te marinirano meso po posebnim recepturama čijim odabirom svatko postaje vrhunski chef. Uz svježe meso i mesne prerađevine nalaze se i proizvodi poput kvalitetnih mikseva začina, domaćih maslinovih ulja, sireva, ajvara, mlinaca, tjestenine, vina i piva. A oni svi savršeno odgovaraju ponudi visokokvalitetnog mesa.

Boutique mesnica The meat podiže standarde na hrvatskom tržištu

Nastavak ekspanzije pokazuje kako The meat oduševljava i najzahtjevnije gurmane koji će prije svega izabrati visokokvalitetne proizvode. Današnji potrošači žele upravo to – sigurnost u porijeklo proizvoda i kvalitetu. Kuhanje je postalo dio lifestylea, a zanimljiva i ukusna jela, koja zahtijevaju najbolje namirnice, svakodnevno se nalaze na stolu naših potrošača.

The meat je tako još jednom podignuo standarde na hrvatskom tržištu. To pokazuju svojim stručnim timom koji će rado s vama podijeliti savjete i trikove za pripremu savršenog mesa. Pa ako poželite uistinu najbolji burger, predlažemo da isprobate meso odležano 60 dana. A možda su upravo tomahawk steakovi najbolji izbor za večeru u dobrom društvu.

Kupci su u kratkom vremenu prepoznali da vlasnici nude ono što žive, a to je izvrsnost u proizvodima koje stavljamo na stol. Zato vjerujemo kako će i na Britanskom trgu, simbolu starog Zagreba, boutique mesnica The meat postati glavno mjesto svih oni koji biraju najkvalitetnije proizvode. Više o proizvodima ove mesnice doznajte i putem njihove mrežne stranice na adresi themeat.hr.

Tagged