restoran zinfandels, hotel esplanade zagreb I 2022.

Restoran Zinfandels hotela Esplanade poziva istinske hedoniste na Uskrsni brunch

Restoran Zinfandels hotela Esplanade i za 2022. godinu priprema niz raskošnih uskrsnih delicija s twistom, selekciju vrhunskih vina i pjenušaca, privlačne slastice i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe. A za one koji planiraju putovanje u Zagreb tijekom uskrsnog vikenda, hotel nudi i poseban gurmanski paket s noćenjem.

Zagrebački hotel Esplanade oduvijek je predstavljao otmjeno mjesto susreta i proslava Zagrepčana. No, on je i mjesto gdje se obilježavaju značajni obiteljski i društveni događaji. Tako će biti i ove godine na blagdan Uskrsa, u nedjelju, 17. travnja. A tada restoran Zinfandels u svojem proljetnom ozračju tradicionalno priprema Uskrsni brunch koji obiluje primamljivim jelima s potpisom chefice Ane Grgić Tomić.

Proslavite Uskrs sa stilom

Nazdravite s obitelji i prijateljima uz čašu izvrsnog pjenušca i klavirsku glazbu. Prepustite se pravoj gozbi za sva osjetila… Domaća šunka u lisnatom tijestu, krema od hrena, pašteta od pačje jetre, pesto od oraha i meda, salata od pečenih šparoga, kavijar od lososa, Cezar salata s paškim sirom, Esplanadin tradicionalni tatarski biftek, ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom, krem juha od hrena s hrskavom pancetom, nezaobilazni zapečeni Esplanadini štrukli koji dolaze i u bezglutenskoj varijanti, teleći file s karameliziranom mladom mrkvom, confit pačjeg bataka s mlincima, divlji brancin s komoračem, file romba s keljom… A to je tek dio selekcije privlačnih jela koja vas očekuju na tradicionalnom Uskrsnom brunchu.

Dodajte tomu božanstvene uskrsne deserte i slastice u izvedbi Esplanadinih slastičara i prepustite se dobrom raspoloženju uz prigodnu klavirsku glazbu. A svoje klince i klinceze razveselite kreativnom uskrsnom radionicom. Najmlađe očekuje zabavni animator u kostimu uskrsnog zeca, brojne društvene igre, bojenje i uzbudljiva potraga za pisanicama.

Uskrsni brunch poslužuje se na Uskrs u nedjelju, 17. travnja 2022. od 12.30 u restoranu Zinfandels

Dodajmo da ovisno o vremenskim prilikama brunch može biti poslužen i na terasi Oleander. Broj osoba je ograničen i preporučuje se rezervacija stola unaprijed. Cijena uskrsnog bruncha uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 890 kuna po osobi, dok je za djecu do 6 godina cijena ručka 450 kuna. Rezervaciju stola u restoranu Zinfandels možete obaviti putem telefona na broj 01 4566 644 ili e-poštom na adresu zinfandels@esplanade.hr.

Poželite li dio Esplanadine gurmanske ponude poslužiti u svojem domu, predlažemo vam da naručite finu ručno rađenu pincu po tradicionalnom receptu i oduševite ukućane na Uskrs. Pinca se pakira u ružičastu kutiju i može biti odličan poklon. Cijena Esplanadine pince za van iznosi 120 kuna, a narudžbe se primaju unaprijed telefonom na 091 604 2257 ili e-poštom na gourmet@esplanade.hr. Količine su ograničene!

A ako planirate povesti obitelj na uskrsno vikend-putovanje, Zagreb je izvrsna ideja. Istražite brojne atrakcije i znamenitosti grada te se prepustite uživanju u raskošnom ambijentu hotela Esplanade uz Uskrsni paket. On ukljućuje noćenje u sobi Superior i raskošnim doručkom s pogledom na grad po posebnoj cijeni od 339 eura za dvije osobe. Za više informacija o Uskrsnom paketu s noćenjem posjetite internetske stranice hotela na adresi esplanade.hr.

O restoranu Zinfandel’s

Jedinstveno ozračje restorana Zinfandel’s te kuhinja koja kombinira vrhunske domaće namirnice i okuse iz cijelog svijeta jamstvo su gastronomskog užitka u samom srcu Zagreba. Za izvrsnu kuhinju u restoranu Zinfandel’s zadužena je chefica kuhinje hotela Esplanade, Ana Grgić Tomić, čije nagrade i bogato dugogodišnje iskustvo garantiraju nezaboravan gurmanski doživljaj. Uz nju je i talentirani kulinarski tim koji priprema svježe i dosjetljive interpretacije hrvatske tradicionalne kuhinje. A za Vas vrsni slastičari oduševljavaju kreativnim slasticama i nezaobilaznim Esplanadinim štruklima.

Inovativna kuhinja u ugodnom okruženju uključuje pogled na legendarnu Oleander terasu te mogućnost objedovanja na otvorenome. Restoran Zinfandel’s je od svog otvorenja primio niz priznanja za kulinarsku izvrsnost. Izdvojit ćemo zelenu Michelinovu zvjezdicu za održivost, četiri toke Gault&Millau i posebnu nagradu za jedan od najboljih restorana, TripAdvisor Hall of Fame, Fallstaff Restaurant Guide, Great Rail Journeys’ Gold Food Award, Guida Gallo by Riso Gallo, Dobri restorani, nagradu za najbolji restoran u kategoriji hotela s pet zvjezdica…

VIDEO: Esplanade Zagreb Hotel Promo Movie

Tagged