bread pitt bakery and luncherie zagreb 2019

Pekarnica Bread Pitt – Bakery & Luncherie – mjesto za Vašu Pauzu za ručak

Kruh je danas definitivno puno više od obične namirnice. Varijacija na temu tijesta je bezbroj, a spajanjem naizgled nespojivog i unošenjem nekih posebnih okusa, ukusan rezultat ne izostaje. Gundulićeva 5, adresa je novootvorene pekarnice pod nazivom “Bread Pitt – Bakery & Luncherie”, koja ovih dana iznimno plijeni poglede prolaznika. Osim svog upečatljivog naziva, ono što se nalazi kada zakoračite unutra, pravo je osvježenje. Oku ugodan interijer, začinjen moderno – industrijskim uređenjem i pomno odabranim detaljima, savršeno je obogatio jednu od najpopularnijih i najprometnijih zagrebačkih ulica.

Osim standardne ponude, u pekarnici Bread Pitt možete pojesti španjolske empanade, ali i tradicionalni soparnik i to u nekoliko varijanti, s inćunima ili mozzarellom. Omiljene štrukle, na ovoj su lokaciji definitivno kraljice okusa, od slanih s tartufima pa sve do onih najslađih, primjerice s borovnicama, a sve rađene u kombinaciji s Veronika mliječnim proizvodima i Harissa začinima.

Danas svi negdje žure i opće je poznato da nemaju svi priliku izdvojiti veliki dio dana za sjedenje na ručku, a upravo u Bread Pittu možete pronaći ukusne spring rolice s piletinom, kozicama ili govedinom, creperolls u varijanti s raznim okusima, primjerice od jagode, jabuke, s nutellom ili za ljubitelje slanih kombinacija, s krumpirom ili gljivama.

U bogatoj ponudi nalaze se i razne salate te nezaobilazni sendviči čija su peciva, kao i sam kruh, spravljeni od najfinijeg brašna i najkvalitetnijih sastojaka. Tijesto za pizzu rađeno je od zero zero brašna, a pizza od crnog tijesta, apsolutni je hit.

Bread Pitt – Bakery & Luncherie, mjesto je na kojem će svatko pronaći nešto za sebe, a možda i otkriti neki novi okus. Pauza za ručak ili bilo koji drugi obrok, sigurno će postati još omiljeniji trenutak u danu.

Pekarnica Bread Pitt, Gundićeva ulica 5, Zagreb

  • foto: Bojan Zibar

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -