bistro & bar "lažni svjedok" zagreb - 2020.

Bistro bar Lažni svjedok – novo IT mjesto i idealan gastro-bijeg od stvarnosti

Bistro i bar “Lažni Svjedok” kreiran je po konceptu “kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura”. Uz to, meni je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama. Na istom mjestu gdje se devedesetih godina nalazio kultni bisto, otvoren je casual bistro & bar, ali u definitivno novijem i svježijem ruhu s interesantnim idejama.

Da ljubav ide kroz želudac govori činjenica koliko nas hrana, naročito dobra i fino pripremljena hrana čini sretnima. Ne postoje ljepša druženja od onih za stolom na kojem se nalaze neodoljivi specijaliteti, odabrano društvo i pokoja čašica nekog osvježavajućeg pića. Zagrebačka gastro scena bogatija je za još jedno opušteno i primamljivo “mjesto po mjeri čovjeka 21. stoljeća”.


Zanimljiv ambijent ovog novog zagrebačkog restorana odiše izuzetno pozitivnom energijom. A to je moguće osjetiti već pri samom ulasku u bisto. Napomenut ćemo i zanimljivost interijera – interesantne zidove su oslikali mladi umjetnici Rudolf Crnko i Nikola Zorotović. A to je prostoru restorana Lažni svjedok dalo jednu jedinstvenu urbanu notu i prepoznatljivost.

Ugodna i topla atmosfera objedinjuje četiri koncepta

Tu je francuska pekarnica, bistro, bar i pizzerija. Cilj upravo takvog koncepta je iznjedrio ideju i želju da gosti u specijalitetima mogu uživati od ranog jutra pa sve do kasne večeri. Francuska pekarnica savršen je izbor za sve one koji prije posla i obaveza žele provesti barem trenutak uživanja u mirisnim pecivima i kavi. A u bistrou će se svaki dan od 10 do 14 sati moći probati ukusne dnevne i a la carte ponude. One uključuju hladna i topla predjela te jela s a la carte ponude.

Brunch ponuda upotpunjena je gotovim jelima po izboru chefa kuhinje. Ta ponuda će biti kreirana na tjednoj bazi i uz duboko poštovanje prema lokalnim namirnicama. S obzirom da je pizza jedno od najomiljenijih jela na svijetu, u Lažnom Svjedoku je možete probati u raznim oblicima i okusima. Ljubitelji pizze moći će uživati u osam napuljskih pizza koje se nalazi u stalnoj ponudi. A ako je samo želite pojesti brzinski s nogu, i to će biti moguće.

Bez obzira na prigodu i vrijeme, Lažni Svjedok će ponuditi svakome ponešto nešto za sebe

Bez obzira radi li se o laganom guštanju u vizualno i ukusno kreiranom tanjuru, punom svježih namirnica. Ili samo o uživanju u laganim zalogajima u pauzi od posla. Cijeđeni sok, smoothie, kava za van ili topli kroasan, savršena je opcija za one koji uvijek negdje žure. Osim ugodnog interijera, pogled na najljepši zagrebački park Zrinjevac nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

“Ono što je nam je bilo najvažnije je ponuditi svakom gostu domaće namirnice. Surađujemo s domaćim OPG-ovima koji nam dostavljaju perad, jaja, svježe meso, suhomesnate proizvode, voće, povrće i ribu. Dok divljač nabavljamo u suradnji s Lovačkim društvom iz Garešnice. Vjerujemo u namirnice i ništa ne prepuštamo slučaju. Samim time vjerujemo da će gosti to i prepoznati”, rekao je Filip Žaja, vlasnik bistroa i bara Lažni Svjedok.

Bistro & bar Lažni svjedok, koji se smjestio u Amruševoj ulici na broju 1, nova je oaza zanimljivog koncepta, neodoljivih okusa i idealan je gastro bijeg od stvarnosti. Čak i ako je taj bijeg traje kratko, u Lažnom Svjedoku je i više nego uzbudljiv i kvalitetan. Više o gastro ponudi doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Tagged