amazinga zagreb 2020 - family entertainment centar - zagrebački velesajam

Amazinga, najveći europski family entertainment centar, otvorio je restoran koji nudi burgere, pizze i gablece

U sklopu “Amazinge”, najvećeg europskog family entertainment centra, odnedavno posluje i restoran s bogatom ponudom hrane koja, između ostalog, uključuje burgere, pizze, a la carte jela, ražanj i dnevne gablece. Tako je “Amazinga”, family entertainment centar, smješten na Zagrebačkom Velesajmu, obogatio je svoju ponudu, i to otvaranjem vlastitog restorana koji je već poslužio više od 5.000 obroka! Restoran s tristotinjak sjedećih mjesta se proteže kroz prizemlje i galeriju centra, kao i kroz vanjsku terasu na kojoj je dodatnih pedesetak sjedećih mjesta.

U svakodnevnoj ponudi restorana su a la carte jela, pizze, salate i deserti, ali i dnevni gableci koji će se servirati od ponedjeljka do petka. Kruna ponude restorana su hamburgeri, a njih će, posebno za Amazingu, peći chef Slaven Đekić koji je zagrebačku gastro scenu osvojio kultnim street food lokalom Škatulica.

“Trenutno pečemo šest burgera, a u razvoju su još dva recepta kojima ćemo zaokružiti ponudu. Zahvaljujem svima koji su redovito posjećivali Škatulicu i pozivam ih da sada posjete Amazingu gdje ih čekam s receptima, okusima i teksturama koje su zavoljeli i po koje su se vraćali”, rekao je chef Slaven Đekić koji je sa Škatulicom o njenom hranom stekao vjernu publiku.

Znajući da zabava na atrakcijama troši puno energije i kalorija koje kasnije treba nadoknaditi, Amazinga je pripremila posebnu promociju za burgere chefa Đekića koje će, do kraja rujna 2020. godine, besplatno poklanjati uz svaki kupljeni Platinum all-day paket te uz svaki kupljeni Amazinga pack od 3 sata.

hamburger, coca cola i pommes frites - amazinga zagreb - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

10 thoughts on “Amazinga, najveći europski family entertainment centar, otvorio je restoran koji nudi burgere, pizze i gablece

Comments are closed.