xiaomi smart pet fountain I 2022.

Xiaomi predstavlja uređaje namijenjene kućnim ljubimcima – Smart Pet Food Feeder i Smart Pet Fountain

Xiaomi je predstavio nove proizvode u AIoT segmentu namijenjene kućnim ljubimcima – to su Xiaomi Smart Pet Food Feeder i Xiaomi Smart Pet Fountain. Oba tehnološka čuda su ne samo inovativna, nego i nadasve korisna. Od sada uz pomoć njih možete ostaviti svog kućnog ljubimca samog, bez brige ima li hrane ili vode.


Xiaomi Smart Pet Food Feeder je 24-satna automatska hranilica za kućne ljubimce, a prvenstveno je namijenjena mačkama i malim do srednje velikim psima. Smart Pet Food Feeder na znanstveni način pristupa brizi oko vašeg kućnog ljubimca. Sustav automatskog doziranja hrane uparen je s aplikacijom Xiaomi Home pa možete kontrolirati vrijeme i količinu ispuštanja hrane s bilo kojeg udaljenog mjesta. I bez brige, aplikacija će vas podsjetiti i kad ponestaje hrane u spremniku.

Kratka izbivanja iz doma će biti lagodnija, a hranjenje kućnih ljubimaca praktičnije i preciznije

Postavite vrijeme i količinu hranje u aplikaciji Xiaomi Home i udaljeno servirajte hranu vašem kućnom ljubimcu. Čak i kada ste daleko od kuće! Jedinstvena struktura dispenzera sa šest rešetki, fleksibilna mekana silikonska mješalica za hranu i oštrice za doziranje i ispuštanje hrane testirani su na više od 10.000 ciklusa ispuštanja hrane kako bi se osiguralo glatko ispuštanje hrane putem širokog kanala koji učinkovito sprječava začepljenja.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder ima velik kapacitet spremnika hrane za dugotrajnu upotrebu. Posebno dizajniran za mačke i male do srednje velike pse i može pohraniti cca. 1,8 kilograma suhe hrane za kućne ljubimce. A to je dovoljno za hranjenje odrasle mačke ili manjeg psa i do 15 do 20 dana odsutnosti vlasnika.

Xiaomi Smart Pet Fountain je 24-satni čuvar zdrave vode za vaše kućne ljubimce

xiaomi smart pet food feeder I 2022.

On simulira planinski izvor koristeći cirkulirajući sustav protoka vode s cirkulacijom kisika. Na taj način kućnim ljubimcima služi tekuću vodu bogatu kisikom koja odgovara njihovoj prirodi i povećava njihov interes za pitkom vodom. Zahvaljujući sustavu učinkovitog četverostupanjskog dubinskog filtriranja, fine čestice, dlaka i zaostali klor, kao i ioni kalcija i magnezija koji uzrokuju stvaranje bubrežnih kamenaca, učinkovito se presreću i filtriraju, osiguravajući zdravu i ukusnu vodu koju ljubimci vole piti.

Visina fontane višestruko je testirana kako bi se izbjegao zvuk prskanja dok kućni ljubimac prilazi uređaju. Preusmjeravanje vode je dizajnirano za sporo i tiho strujanje, dok nadzemna pumpa može umanjiti rezonancije. Rad uređaja je kontroliran unutar glasnoće od 30 dB, dok trostupanjsko isključivanje zvuka donosi tiho okruženje.

Xiaomi Home aplikacija podsjeća kada je potrebno dodati vodu, očistiti fontanu ili zamijeniti filter

Dodirnite funkcijski gumb ili koristite aplikaciju za prebacivanje između različitih načina rada za svakodnevnu upotrebu. Također, Xiaomi Smart Pet Fountain posjeduje indikatorska svjetla prilagođena korisniku koja omogućuju jednostavno nadgledanje u stvarnom vremenu. Svjetla pružaju intuitivne i lako razumljive indikacije, dok prozirni prozor omogućuje kontrolu razine vode u stvarnom vremenu. Kad ponestane vode, aplikacija Xiaomi Home i crveni indikator razine vode na fontani podsjetit će vas da dopunite vodu.

Nakupljena dlaka može uzrokovati začepljenje pumpe za vodu. Stoga filtar ima podijeljeni dizajn i magnetske levitacijske lopatice za vodu koje se lako odvajaju za redovito čišćenje, što učinkovito osigurava visoku kvalitetu vode za kućne ljubimce. Strujni krug je skriven i odvojen od kruga vode, dok se svijetli spremnik može očistiti lako i bez napora. Spremnik za vodu i poklopac u skladu su sa zahtjevima za materijale koji dolaze u kontakt s hranom, osiguravajući čistu, visokokvalitetnu i sigurnu vodu za kućne ljubimce. Zapremina od dvije litre zadovoljava potrebe odrasle mačke za vodom između 4 i 7 dana, ispuštajući sigurnu i čistu vodu za vašeg ljubimca pa možete bezbrižno putovati na kratka putovanja. Poklopac također može pohraniti vodu, ispuštajući malu količinu vode za piće u slučaju nestanka struje. Više informacija o ovim inovativnim proizvodima za Vaše pse i mačke potražite na mrežnim stranicama tvrtke na adresi mi.hr.

VIDEO: Xiaomi Smart Pet Fountain I Xiaomi Smart Pet Food Feeder

Tagged