world dog show 2024 svjetska izložba pasa zagreb

World dog show 2024 | Svjetska izložba pasa se održava na Zagrebačkom velesajmu od 24. do 28. travnja 2024. godine

Zagreb će krajem travnja 2024. godine biti domaćin Svjetske izložba pasa znane i kao World dog show! A na ovoj psećoj manifestaciji koja će se održati na Zagrebačkom velesajmu od srijede do nedjelje, od 24. do 28. travnja 2024. godine, očekuje se više od 20.000 pasa. Ali i veliki broj posjetitelja iz čitavog svijeta. Naime, do sredine veljače već je na izložbu i uz nju povezane priredbe prijavljeno više od 15.000 pasa iz 70 zemalja iz cijelog svijeta. Dodajmo i da su najbrojniji izlagači iz Italije, Poljske, Mađarske, Češke, Njemačke i Hrvatske.

A uz izlagače, na ovoj izložbi pasa očekuje se velik broj posjetitelja iz čitavog svijeta koji prate takve manifestacije. Zato je sigurno da će Zagreb u drugoj polovici travnja 2024. godine živjeti u njezinom znaku. Svima njima dobrodošlicu će izraziti i zagrebački hoteli i drugi smještajni i ugostiteljski objekti kao i građani kojima su psi česti kućni ljubimci.

Prema podacima Hrvatskog kinološkog saveza, za sudjelovanje na izložbi World dog show 2024 do sada je najviše pasa prijavljeno u sljedećim pasminama: rodezijski gonič, velški korgi Pembroke, zlatni retriver. No, tu ćete vidjeti i pasmine kao što su francuski buldog, labrador retriver, njemački špic patuljasti… Više o ovoj izložbi doznajte na mrežnim stranicama na adresi worlddogshow2024.com.

VIDEO: World Dog Show 2024 – Croatia Zagreb

Tagged