shapello šampon za pse i mačke / 2020.

Shapello – prirodni kruti i tekući šamponi za kupanje i njegu pasa i mačaka

Aromaterapeutkinja Mary Novosel u četvrtoj je epizodi projekta “Startaj Hrvatska” predstavila svoje Shapello proizvode. Predstavljeni su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, a riječ je o krutom i tekućem šamponu. On zahvaljujući nježnoj i potpuno prirodnoj aktivnoj formuli na bazi aktivnog ugljena i zelene gline njeguje i čisti dlaku i kožu životinja. Dodajmo da je šampon pogodan je i za ljude.

Na ovu originalnu poslovnu ideju Mary je naveo suživot s mješankom Lunom i njezinim “psećim problemima”. Luna je počela dobivati alergije koje su se odrazile na stanje i izgled njezine kože i dlake. Mary je ubrzo shvatila da na tržištu ne postoji jedinstveno rješenje za probleme njezine kućne ljubimice.


K tome, još je ranije odlučila ubrzan i stresan tempo novinarskog zanimanja zamijeniti s onime što ju je oduvijek uistinu ispunjavalo – biljnim kozmetičkim pripravcima. Bacila se na istraživanje savršene formule koja će, osim specifičnih, pokrivati i svakodnevne probleme s kojima se susreću vlasnici dlakavih ljubimaca.

Tako je stvorila nježnu i potpuno prirodnu aktivnu formulu proizvoda za njegu i čišćenje pod nazivom Shapello. Baza šampona potpuno je prirodna – sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen koji dubinski čiste i detoksiciraju. Eterično ulje čajevca, poznato po antibakterijskim svojstvima, proizvodu daje i specifičan miris po svježe pokošenoj travi. Upravo to Shapello šamponu omogućuje kupanje životinja koje oponaša ono u prirodi. Zbog svog specifičnog sastava i mirisa ljubimac ima osjećaj da se u pripravku nalaze zemlja i trava pa nema potrebu dodatno se utrljavati u prljavštinu.

Dlaka je nakon pranja Shapello šamponom sjajna i mirisna

shapello šampon - mary novosel - 2020

Nakon kupanja Vaš kućni ljubimac – mačka ili pas – nema osjećaj da je izgubio svoj miris

Proizvod ne sadrži sulfate, parabene te umjetna bojila i mirise. Nije testiran na životinjama i veganski je, a dolazi u dvije verzije. Shapello kruti šampon u obliku šapice praktičan je za ponijeti na putovanja i za korištenje na otvorenome, dok je Shapello tekući šampon nešto praktičniji za kućnu primjenu. Iako se tijekom procesa pripreme proizvoda za police velikog trgovačko lanca suočila s određenim izazovima, Mary Novosel ih je sve uspješno savladala uz pomoć stručnog tima SPAR-a. Od poboljšanja recepture, rješavanja dodatne dokumentacije te podrške u savjetovanju i otklanjanju nedostataka u proizvodnji pa do odabira odgovarajuće ambalaže.

Shapello šamponi za pse i mačke prodaju se u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Osim Mary Novosel, priliku za poduzetnički iskorak i plasman svojih proizvoda uz pomoć SPAR-a Hrvatska dobilo je još sedam poduzetnika. Projekt Startaj Hrvatska pokrenuli su SPAR Hrvatska i Nova TV. Njihove životne i poduzetničke priče gledatelji mogu pratiti subotom u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV. Više o proizvodima Shapello doznajte na mrežnoj stranici na adresi marys-sweets.hr.

Tagged