pet centar | z centar zagreb | 2023.

Pet centar u Z Centru otvara preuređenu trgovinu potrepština za kućne ljubimce

Pet centar, trgovina u kojoj možete pronaći sve ono što Vas kućni ljubimac treba i voli, otvara se u zagrebačkom trgovačkom centru Z Centar. Tako će se, nakon nekoliko mjeseci priprema, ova specijalizirana trgovina, otvoriti u četvrtak, 16. ožujka 2023. godine točno u 9 sati. A novi Pet centar u zagrebačke kvartove Špansko i Malešnicu donosi svoju stručnost i kvalitetu, a kako smo već naveli, tako će vlasnici kućnih ljubimaca na jednom mjestu pronaći sve što njihov ljubimac voli i treba.

A kako bi kupcima ponudio još više pogodnosti i olakšao kupnju, Pet centar je 2022. godine pokrenuo i vlastitu mobilnu aplikaciju u sklopu programa nagrađivanja vjernosti. Napomenimo da je ta aplikacija dostupna korisnicima mobilnih telefona s Android ili iOS operativnim sustavima. A ona članovima kluba vjernosti omogućuje najpovoljniju kupnju i ekskluzivne pogodnosti u ovim specijaliziranim trgovinama.

Skeniranjem barkoda u aplikaciji članovi kluba pri svakoj kupnji skupljaju bodove za ostvarivanje popusta pri budućim kupnjama. Također, dostupne su im i ekskluzivne članske akcije te druge pogodnosti. Uz to, u aplikaciji kupci mogu kreirati profile svojih ljubimaca za personalizirane sadržaje, ponude i kupone s popustima. Naravno, u pripremi su i nove funkcionalnosti, no, o njima ćemo više reći uskoro.

Pet centar preuzeo lanac trgovina za kućne ljubimce Zvjerinjak

Zanimljivo je dodati da je Pet Network International (PNI), vodeći omnichannel trgovački lanac u specijaliziranoj maloprodaji hrane, opreme i veterinarsko-medicinskih proizvoda za kućne ljubimce, tijekom prosinca 2022. godine je preuzeo Zvjerinjak. Podsjetimo, to je također lanac trgovina s potrepštinama za male životinje. Tako će od ožujka do lipnja 2023. godine šest Zvjerinjakovih trgovina u Zagrebu biti preuređeno pod brendom Pet centar.

I dodajmo, svoju poziciju tržišnog lidera u ovom segmetnu Pet centar “kontinuirano potvrđuje širinom svoje ponude i visokim standardima usluge”. Ponajviše zahvaljujući stručnom prodajnom osoblju i veterinarima, koji vlasnicima ljubimaca svakodnevno osiguravaju personaliziran pristup i savjete za dobrobit njihovih ljubimaca.

“Ovo je važan iskorak za Pet Network International. A on zahtjeva izvrsnu organizaciju i suradnju više timova te iznimnu učinkovitost u vrlo kratkom roku. Ovim projektom, s velikim zadovoljstvom, ujedno predstavljamo novi koncept Pet centar trgovina. On, osim razigranog dizajna i bogatog sadržaja, kupcima donosi jedan sasvim drugačiji doživljaj kupnje s njihovim ljubimcima”, rekla je Neda Vuk Salaba, izvršna direktorica Pet Network Internationala za Hrvatsku i Srbiju. Više o Pet centru doznajte na mrežnim stranicama na adresi pet-centar.hr.

Tagged