zagrebačke mažoretkinje | gnk dinamo zagreb | 2023.

GNK Dinamo Zagreb se vezano za napise o lošoj financijskoj situaciji u klubu obratio priopćenjem

Nastavno na medijske napise kako je GNK Dinamo Zagreb u lošem financijskom stanju, uprava kluba se ogasila priopćenjem. A njega, tj. komentar kojeg je potpisao Dubravko Skender, dopredsjednik Dinama, prenosimo u cijelosti: “Želimo svim članovima i navijačima Dinama kazati kako klub nije ni u kakvoj zabrinjavajućoj situaciji. Zatečeno stanje nakon prvih demokratskih izbora zahtjeva naše odgovorno ponašanje koje je primjetno od prvog dana stavljanjem brojnih tema vezanih uz financije kluba na same sjednice Izvršnog odbora. A potom i konstruktivnim raspravama na tim istim sjednicama.

Proaktivnom komunikacijom prema svim dionicima pokazujemo da imamo jasni tok priljeva sredstava. Ali pokazujemo i da imamo rješenja za konsolidiranje kluba kako u financijskoj, tako i u organizacijskoj domeni. Svjesni smo odgovornosti koju smo dobili od članova kluba. A koji su nas izabrali da vodimo GNK Dinamo Zagreb u maniri dobrih gospodarstvenika u idućih četiri godine.

Po potrebi sve važne informacije na ovu temu iskomunicirat ćemo s javnošću. A do tada pozivamo sve članove i navijače da podrže naše igrače u nastavku pobjedničkog niza već u srijedu, 17. travnja 2024. godine, protiv Varaždina, na putu do obrane naslova prvaka Hrvatske i pobjede u finalu Kupa.”

Tagged