noć plesa | restoran gastro globus zagreb | 20.04.2024.

Noć plesa u Zagrebu | Najbolji kulturno-plesni događaj održat će se u restoranu Gastro Globus na Velesajmu u petak, 19. travnja 2024. godine

Pred nama je “Noć plesa”, potpuno drugačija manifestacija i najbolji kulturno-plesni događaj ovog proljeća. Jednostavno, pozivamo vas na plesnjak! A “Noć plesa” održat će se u petak, 19. travnja 2024. godine i to od 20 do 2 sata u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu. Uz mnogobrojne naše zvijezde “Noć plesa” bit će u znaku hitova od 50-ih godina pa sve do danas, a sve će glazbeno navigirati DJ Em Bee.

Ulaznica za ovaj događaj iznose 69 eura, a u cijenu je uključena hrana i piće u neograničenim količinama te pristup svim radionicama. I dodajmo, organizator ovog jedinstvenog eventa je Damir Horvatinčić, dugogodišnji plesač, mentor, pobjednik mnogobrojnih domaćih i međunarodnih plesnih natjecanja. Također, on je i višestruki državni prvak, pobjednik i finalist mnogih međunarodnih plesnih natjecanja. No, on je i mentor showa Ples sa zvijezdama.

“Na Noć plesa će prvenstveno doći zaljubljenici u dobru glazbu i ples. Točnije, ljudi koji su nekada izlazili na plesnjake i svi oni koji vole nešto pojesti i popiti. Plesni učitelji poput mene, njihovi polaznici tečajeva, prijatelji i poznanici također dolaze. Osim odličnog DJ-a koji će puštati plesne hitove od 1950-tih pa do danas, na programu su i dvije plesne radionice. Prvu vodim ja, a potom imamo i gosta iznenađenja koji vodi drugu. Bit će tu i buffet stol sa štruklima, četiri vrste mesa, prilozima, salatama, tjesteninama… Ali bit će i nešto slatko za svačije nepce. Od pića su u ponudi crno i bijelo vino, pive, gazirana i negazirana voda, sokovi i kava. A uz šest sati plesanja u ponudi je i velik “foto zid” te 360 stupnjeva kamera gdje ćete za uspomenu imati fotografije i video”, rekao je Damir Horvatinčić. Više o Damiru doznajte na njegovoj Instagram stranici.

Tagged