željko samardžić | arena varaždin | 09.11.2024.

Željko Samardžić, “stari lav”, po prvi puta nastupa u Areni Varaždin i to u subotu, 9. studenog 2024. godine!

Željko Samardžić po prvi puta nastupa u Areni Varaždin, a ovaj dugoočekivani koncert najavljen je za subotu, 9. studenog 2024. godine! Podsjetimo, varaždinska Arena nastavlja ugošćavati velika regionalna glazbena imena pa je tako red došao i na miljenika, posebice ženske, publike – Željka Samardžića.

“Stari lav” će tako svoj koncert, po prvi puta pred publikom u Areni Varaždin, održati u subotu, 9. studenog 2024. godine. Varaždincima i njihovim gostima slijedi večer ispunjena glazbom i emocijama, koje će u njima probuditi zasigurno i neki od najvećih Samardžićevih hitova, poput Pokaži mi šta znaš, Ljubavnik, ‘Nisi ti za male stvari, Nije moje da znam, Ne spominji ljubav, Udala se moja crna draga, 9000, Dajte jednu lošu, Bezobrazno zelene… Ali i mnoge druge…

Ovaj varaždinski koncert će biti pravi presjek velike Željkove glazbene karijere duge više od tri desetljeća. Podsjetimo, on je tijek nje uspješno kombinirao elemente popa, zabavne glazbe i tradicionalne glazbene baštine. Upravo spajajući različite glazbene žanrove Željko Samardžić povezuje generacije slušatelja. A ujedno, to ga čini trajno voljenim i poštovanim umjetnikom cijele regije. Ne čudi, stoga, i da se za njegove koncerte redovno traži i ulaznica više. A za varaždinski koncert ulaznice su već dostupne putem online sustava Eventim. Više o Željku i njegovim aktivnostima doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Željko Samardžić – Imaš me u šaci

Tagged