ultra europe split 2024

Ultra Europe 2024 | Domaći ELECTOR izvođači ovoga srpnja nastupaju uz najveća svjetska imena današnjice!

Park mladeži u Splitu će ove, 2024. godine, ugostiti neke od najuzbudljivijih izvođača od kada je Ultra Europe music festival u Hrvatskoj. A velika vijest je da će od 12. do 14. srpnja uz njih nastupati i najbolji domaći DJ-ev. I to oni koji su po svojoj glazbi i umijeću prepoznati u cijelome svijetu. Uz to, osim u svijetu, prepoznati su i od strane domaće struke koja ih je nagradila ELECTOR nagradama. A na najbolji mogući način će nastupima potvrditi svoje zasluge, kvalitetu i nagrade koje su primili. I dodajmo, predstavnici domaće DJ scene će nastupati pred zastavama cijeloga svijeta na ovogodišnjem jubilarnom 10. izdanju. Naime, organizatori su potvrdili kako su ulaznice za festival Ultra Split prodane u više od 120 zemalja.

Priliku za nastup izvođači su dobili zahvaljujući izuzetnoj podršci domaćim umjetnicima i suradnji Ultre s Hrvatskim društvom skladatelja i njegovom službom HDS ZAMP te Uredom za izvoz glazbe Hrvatska. A na festivalu Ultra Europe 2024 će nastupiti brojna sjajna imena. To su DJ Jock (proglašen ELECTOR DJ-em 2023. godine prema izboru publike), Elena Mikac (new S(e)lector 2022.), Tomo in der Mühlen (međunarodno poznati DJ i producent), Korak (new S(e)lector 2023.) te Lalita Kali (poznata techno DJ-ica i producentica).

Ljubitelji elektroničke glazbe imat će priliku uživati u nastupima domaćih DJ-a koji su definitivno bok uz bok samome svjetskom vrhu. A nastupi domaćih DJ-a još je jedan u nizu dokaza da je hrvatska elektronička scena jedna od rijetkih scena koja konkurira kvalitetom i kvantitetom na europskom i svjetskom tržištu. Također, dobar je to poticaj za struku, ali i dobar pokazatelj značaja nagrade poput ELECTOR-a. Nagrade koja ulaže energiju i vrijeme u praćenje rastuće elektroničke scene s međunarodnim potencijalom. Više o festivalu Ultra Europe 2024 doznajte na službenoj Instagram stranici.

VIDEO: Official Aftermovie | ULTRA EUROPE 2023

Tagged