zebas - nisi sam | 2022.

Zebas, zagrebački indie rock bend, singlom “Nisi sam” najavljuje svoj prvi album koji će se zvati “Sunce je mrak”

Zagrebački indie rock bend Zebas svojom novom pjesmom naziva “Nisi sam” najavljuje svoj prvi album “Sunce je mrak”. Dodajmo da se izlazak ovog očekivanog albuma planirana za kraj ožujka 2022. godine i to u nakladi Rezonator Recordsa.

“U svjetlu novonastalih vremena, izolacija zbog pandemija i ratova, otuđenost je zapravo sasvim normalna stvar. Možda je čak i poželjna. S druge strane, potreba za pripadnošću sada je vjerojatno važnija no ikad. Ali moramo znati da u svojim samoćama nismo sami, budući da smo svi u istoj poziciji. I to je ono nešto što nas čini nešto manje usamljenijima. Pjesma Sunce je mrak je pokušaj utjehe u jednodnevnom formatu od jutra do mraka”, rekao je frontmen benda Luka Zeba.

Indie rock bend Zebas čine spomenuti Luka Zeba koji je vokal, ali i svira gitaru, Matej Zeba je na gitari, Matej Emer svira bas, Franjo Heršak bubnjeve te Jakob Filić klavijature. Podsjetimo, oni su bili pobjednici Hrvatskog glazbenog festivala, a za one koji možda nisu upoznati sa opusom ovog benda, ta informacija bi ih trebala nagovoriti da ih poslušaju! Više o aktivnostima ove zagrebačke indie rock petorke doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Zebas – Nisi sam

Tagged