willow avenue - hello goodbye | 2021.

Willow Avenue, novi tročlani bend, predstavlja se singlom “Hello, Goodbye”

Willow Avenue novi je tročlani bend koji čine Mary May, Jack de Shaw i Ante Perković. A odlučili su se predstaviti nam svojim prvim singlom naziva “Hello, Goodbye, kojega prati i videospot. “Mi ništa nismo htjeli, samo smo se družili”, opisuje bend kako je došlo do suradnje, koristeći riječi Ante Perkovića. U vrijeme prvog lockdowna trojac je češće počeo provoditi vrijeme zajedno, jer su najbliži susjedi u jednom zagrebačkom kvartu. Za glazbu koju su Jack de Shaw (a.k.a. Jakša Perković) i Ante Perković zajedno stvarali, naša hvaljena kantautorica Mary May (a.k.a. Marija Butirić) napisala je stihove i dala im melodiju.

A Hello, Goodbye prva je pjesma koju je ovaj trio napravio. I to spontano i neplanirano. A pjesma koristi tišinu, minimalizam i prostor kao temelje na kojima počiva. Nju prati i vizualni dio, video u obliku pokretne slike koju je konceptualno razradila, snimila i montirala Barbara Raad. I dodajmo, cijeli videospot je sniman u prostorima zagrebačke Laube.

Prvi singl uvod je u album koji će pod nazivom Come What May sadržavati osam pjesama. A taj album će biti objavljen u srijedu, 28. travnja 2021. godine i to za diskografsku kuću LAA. Dodajmo da su sve pjesme snimljene u stanu na zagrebačkom Vrbiku, a za mix i master potpisuje Jack de Shaw. A za dizajn covera albuma zadužena mlada dizajnerica Klasja Habjan. Bend Willow Avenue već za sredinu travnja 2021. godine najavljuje objavu još jednog singla, a zvat će se For Your Money. Više informacija o ovom bendu doznajte na njihovom Instagram profilu.

VIDEO: Willow Avenue – Hello, Goodbye

Tagged