the bastardz ft. zdenka kovačiček - mama funky | 2023.

The Bastardz i Zdenka Kovačiček osvajaju neodoljivim funk grooveom pjesme “Mama Funky”

“Mama Funky” nova je pjesma grupe The Bastardz, u kojoj se funk legendama pridružila neponovljiva Zdenka Kovačiček! Ubojiti funk groove iza kojeg stoje Damir Šomen na bubnju i Alen Sveto na basu uz ostatak stalne ekipe, Gojka Tomljanovića na klavijaturama, Yweka Ivicu Premelča na saxu, pjevačicu Tashu Natašu Petrić i Jexa na gitari, klavijaturama i rap vokalu, savršena je platforma za Zdenkin sjajni vokal u ulozi “Mame Funky”!

“Ideja o duetu sa Zdenkom postoji već duže vrijeme, ali su se tek nedavno stvari poklopile i rezultat je pred nama. Mama Funky je najnovija pjesma grupe Bastardz u kojoj se kao glavni vokalni solist pojavljuje Zdenka Kovačiček, prava Mama Funky! S obzirom na vrstu muzike kojom se bavimo i Zdenka i mi, bilo je samo pitanje vremena kad će se realizirati neka suradnja”, rekao je šef Bastardza Zoran Jex Jaeger.

“Grupa The Bastardz su moji stari frendovi. S njima sam surađivala davne 2000. godine, kada sam pobijedila na Zagrebačkom festivalu. Tada smo u nekoj odličnoj jazz varijanti svirali Vrati se u moje dane i još neke druge stvari. To je zapravo grupa koja oduvijek njeguje taj svoj prepoznatljivi stil, a to je funk, jazz-rock i funky-rock. Vrhunski glazbenici koji čine ovu grupu još uvijek su u vrhu svog stvaranja i u vrhu kvalitete. I zato mi je ta suradnja posebno draga”, rekla je Zdenka Kovačiček.

“Mama Funky”, kao što i samo ime govori, prava je funk poslastica koja svojim grooveom mami na ples

Jex je napisao odličnu stvar koju je idealno prilagodio meni. Ima dobar groove i baš je prava funky stvar za disco klubove. Na nju će se moći odlično plesati. U ovoj pjesmi, osim što pjevam, Jex i ja repamo. I sigurno ćete se osjećati fantastično slušajući i plešući na nju u nekom disco klubu”, dodala je Zdenka.

Ovu funky pjesmu, prati i funky spot koji potpisuje legendarni Radislav Jovanov Gonzo, a prema Zdenki, kada ga pogledate “past ćete na leđa.” I dodajmo, za funky styling i funky šešire Zdenke Kovačiček zaslužan je Stasha Hats by Staša Čimbur. Pjesma Mama Funky dostupna je na svim streaming servisima. Više o legendarnim The Bastardzima doznajte na Wikipediji.

VIDEO: The Bastardz feat. Zdenka Kovačiček – Mama Funky

Tagged