taylor swiift - the tortured poets department | 2024.

Taylor Swift s albumom “The Tortured Poets Department” obara rekorde | Na Spotifyju je u jednom danu preuzet više od 300 milijuna puta!

“The Tortured Poets Department”, novi album američke pjevačice Taylor Swift, postao je najstreamovaniji album u jednom danu u povijesti digitalne platforme Spotify. Naime, nakon što je Spotify u petak, 19. travnja 2024. godine, objavio da je “The Tortured Poets Department” postao prvi album u povijesti koji je prikupio 200 milijuna streamova u jednom danu, ovaj servis je tu vijest već nadopunio idući dan, u subotu, 20, travnja, kako bi obavijestio da je album premašio 300 milijuna streamova.

I dodajmo, Fortnight, duet s albuma Taylor Swift kojeg je snimila s Post Maloneom, postavio je rekord kao pjesma sa najviše streamova na platformi u jednom danu. A tako je Fortnight nadmašila Adeleinu Easy on Me koja drži rekord još od 2021. godine. Također, ova pop senzacija je postala i najprodavaniji izvođač u jednom danu. “Povijest je ispisana. U petak, 19. travnja 2024. godine, The Tortured Poets Department je postao prvi album u povijesti Spotifyja koji je imao više od 300 milijuna streamova u jednom danu”, poručila je platforma Spotify putem službenom profila društvene mreže X.

Album The Tortured Poets Department sadrži 31 pjesmu. A putem njih Taylor govori o svom slomljenom srcu i čini se da usmjerava svoj bijes na bivše partnere… “Ovaj album je antologija novih djela koja odražavaju događaje, mišljenja i osjećaje iz prolaznog i fatalističkog trenutka u vremenu. Onog koji je u jednakoj mjeri bio i senzacionalan i tužan. No, taj period je u mom životu sada završen”, rekla je Taylor Swift. A ovu iznimno popularnu pjevačicu možete pratiti putem njezinom Instagram profila.

VIDEO: Taylor Swift – Fortnight

Tagged