superval | prvi kompilacijski album s autorskim-pjesmama | 2024.

Superval predstavlja prvi kompilacijski album na kojem se nalazi deset mladih bendova i njihove autorske pjesme

Superval, platforma za promociju izvođača školskog uzrasta, s ponosom najavljuje izlazak svog prvog kompilacijskog albuma. A na tom albumu se predstavlja deset mladih bendova koji sviraju svoje autorske pjesme. To su Slow Cured, Željezne pilule, Smrdljivi Martini, Šteker, Gradske Bitange, Dkd, Freaktion, Frequency, D. i Sunshine and Rainbows. I dodajmo, album će biti objavljen u srijedu, 22. svibnja 2024. godine. A njegova promocija će se održati istoga dana u Grif baru u Zagrebu, Savska cesta 160, od 19 sati.

Snimanje ovog iznimno očekivanog albuma započelo je u srpnju 2023. godine, a završeno je u prosincu iste godine. Tijekom procesa snimanja, izvođači su imali priliku surađivati s renomiranim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, koji je pružio svoje bogato iskustvo i stručnost kako bi album predstavio svu raznolikost i kreativnost najmlađih izvođača hrvatske rock scene. Zato ovaj kompilacijski Superval album nije samo zbirka njihovih prvih autorskih pjesama. To je i manifestacija podrške novim talentima kojima je Superval dao prvu šansu, a brojni novi angažmani potvrđuju kvalitetu.

“Da se na Supervalu pojavio niz kvalitetnih mladih sastava potvrđuje i ova važna kompilacija. A ona je toliko dobra da požalim što nisam više diskograf pa da neke od uvrštenih potpišem za svoju diskografsku kuću”, rekao je Aleksandar Dragaš za Jutarnji list. “Sve su to vrlo mladi muzičari koji tek trebaju sazreti. Ali već sada svojim skladateljskim idejama, aranžmanima i samom vještinom sviranja izlaze iz okvira i najavljuju sutrašnjicu koja demantira lamentiranja o mladima koji vole samp trap i 24 sata gledaju u pametne telefone“, napisao je Dubravko Jagatić u Nacionalu. A sve dodatne informacije o Supervalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged