sassja ft. dedduh - sadiradi (tendo remix) | 2024.

Sassja i Dedduh predstavljaju “Sadiradi (Tendo Remix)”, novi singl s njezinog albuma “Chwakka”

Sassja i Dedduh predstavljaju novi singl naziva “Sadiradi”. I dodajmo, ovaj singl je izdan u Tendo Remixu, a nalazi se na Sassjinom albumu “Chwakka”. Dodajm da je taj njezin novi album zaista dugo čekan. Tako su publika i glazbeni kritičari jedva dočekali čuti što je novo pripremila Sassja, jedna od najpoznatijih regionalnih tekstopiskinja i MC-a.

Podsjetimo, izlazak albuma Chwakka pratio je singl SadSad koji je nastao u vokalnoj suradnji s Tendom. A sada, na samom početku ljeta, stiže nam i drugi službeni singl, prigodan baš za ove vruće ljetne dane. Radi se o drum’n’bass / jungle poskočici Sadiradi u kojoj se može čuti i Dedduh, a kojoj je Tendo dao novu energiju kroz svoj dnb stil. Dodajmo, Sassja je najavila koncerte u Srbiji i BiH, a u Zagrebu je možete vidjeti i čuti u petak, 5. srpnja 2024. godine, u sklopu Solmotion eventa u Aquariusu, gdje će održati kratki koncert i zabaviti vas svojim izborom muzike.

Sassja, pravim imenom Sanela Halilović, rođena je 15. veljače 1988. godine u Tuzli u Bosni i Hercegovini. Ova talentirana glazbenica poznata je po svojoj jedinstvenoj kombinaciji reggae, hip-hop i dancehall zvuka. I dodajmo, ona je jedna od najistaknutijih izvođačica na regionalnoj glazbenoj sceni. Više o Sassji doznajte na njezinom Instagram stranici.

VIDEO: Sassja – Sadiradi & SadSad

Tagged