srđan sacher | foto: goran berović | 2023.

Sacher, bend kojeg predvodi legendarni Srđan Sacher, predstavlja singl “Morska trava”

Sacher, bend kojeg predvodi legendarni Srđan Sacher, predstavlja singl “Morska trava”. “Anti-propaganda rekreativne upotrebe. Isto, strah iz djetinjstva (da ti ga nekaj ne zgrabi dok plivaš iznad). Isto, posljedica svakodnevnog zvocanja moje bake poput kaj ti furt moraš biti nekaj ekstra i ići na more između Sisveta i Nove Godine…”, tri su stvari koje Srđan Sacher ima za reći o novom singlu svog benda.

“A zaozbiljno, song Morska trava je uletio kao padobranac pred kraj snimanja novog albuma koji će se zvati Stara slava. Kako on tu ne spada, jer su na albumu samo remakeovi starih stvari, objavljujemo ga preko reda. Ukratko, pjesma nam se dopala pa nismo htjeli čekati da dođe na red. S obzirom da je Stara slava dupli album, to bi moglo potrajati godinama”, dodao je Srđan Sacher.

Uz članove benda, Miljana Bakića, Ivana Beuca, Dragana Brkljačića i Filipa Riđičkog, Sacheru se ovaj put pridružilo dosta gostiju. Na udaraljkama je Tin Brkljačić, a puhače instrumente sviraju Igor Pavlica (truba), Damir Prica Kafka-Capri (tenor i sopran saksofon), Nikola Santro (trombon) i Jurij Novoselić (tenor i alt saksofon), koji je za njih napravio i aranžmane. A zrikavci su naši domaći, snimljeni tijekom ljeta 2023. godine na Visu i Lastovu. Za produkciju, miks i mastering zaslužan je Zvonimir Dusper Dus, a autorica spota i ovaj put je Branka Sacher. Više o bendu Sacher doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Sacher – Morska trava

Tagged