roko vušković - u srcu mom | 2023.

Roko Vušković predstavlja pjesmu “U srcu mom” kojom najavljuje svoj debitantski studijski album naziva “Mali koraci”

Roko Vušković, talentirani kantautor i profesor saksofona, predstavlja pjesmu “U srcu mom”, kojom najavljuje svoj debitantski studijski album naziva “Mali koraci”. I dodajmo, ovaj album izlazi u petak, 24. studenog 2023. godine u izdanju Croatia Recordsa i Bonton Musica. Svih deset pjesama koje će se naći na albumu rezultat su Rokovog dugogodišnjeg posvećenog rada uz pomno odabrane suradnike, među kojima je i Miro Buljan, autor glazbe i aranžmana najavnog singla. Nadahnuti stihovi Sonje Buljan inspirirali su redatelja Tonija Mijača na stvaranje izuzetnog spota romantično dramatične ljubavne priče, pri čijoj su realizaciji pomogli Akademija dramskih umjetnosti i Karlovačka županija.


“Objava albuma za mene je ostvarenje najljepšeg sna. Službeno je stvaran šest godina. No, smatram da je taj kreativni proces počeo još od najranijeg djetinjstva. Tada sam shvatio da mi je glazba pokretač, inspiracija i život. Sretan sam što sam okupio predane i talentirane suradnike. Oni su mi, uz obitelj, vjetar u leđa. Što se tiče očekivanja od nove pjesme, htio bih da se svidi i onima koji već duže prate moju glazbu. Ali i novoj publici. Ona nosi neku dobru energiju koju smo pretočili u spot na kojem je radila brojna ekipa na čelu s redateljem Tonijem Mijačem. Snimali smo dva dana na efektnim lokacijama i ponosni smo rezultatom”, rekao je Roko Vušković.

Naziv albuma Mali koraci nije izvučen iz stihova neke od pjesama s albuma. Naime, njime Roko komunicira viziju svog glazbenog puta koji je na čvrstim temeljima. Od kvalitetnih pjesama, radiofonične pop produkcije i sigurne interpretacije prepoznatljivog Rokovog vokala… Album su s Rokom stvarali i Miro Buljan, Predrag Martinjak, Nenad Ninčević, Antonija Šola, Sonja Buljan, Jan Šinjor Cvetković i Tonći Sviličić. A svaka pjesma s albuma dobila je i svoje video izdanje. Promocija albuma održat će se u utorak, 28. studenog 2023. godine u zagrebačkom Maxi pubu. A tamo će Roko sa svojim bendom uživo odsvirati pjesme s albuma. Više o Roku doznajte na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Roko Vušković – U srcu mom

Tagged