ožujsko maksi pub zagreb | 2024.

Ožujsko Maksi Pub | Idealno zagrebačko mjesto za druženje uz hranu, glazbu i sport smjestilo se podno stadiona Maksimir

Ožujsko Maksi Pub je zagrebački pub smješten nadomak Maksimirskog stadiona. A stvoren je za prijatelje, sport i glazbu. “Vjerujemo kako smo u kratkom periodu uspjeli postati jedinstveno mjesto za svakodnevno druženje gdje se baš svatko osjeća kao u produženom dnevnom boravku”, poručuju iz Maksi Puba.

No iako Maksi Pub ponosno nosi titulu “puba”, njihov jelovnik izaziva ozbiljne sumnje u to da su po ponudi jela bliži gurmanskom restoranu. I dodajmo njihov jelovnik potpisuje kulinarski tim na čelu s iskusnim chefovima Tomislavom Kraljem i Danielom Pezdevšekom. A on se, dodajmo, mijenja sezonski i sadrži probrani izbor salata, maksi burgera, juha i glavnih signature jela. Ali i zanimljivih deserata. Ukratko, oni su inovativni u izboru dnevnih jela. Pa ako poželite probati nešto novo za ručak, svakim radnim danom od 11 sati kuhaju uvijek nova dnevna jela – variva, wokovi i pašte – pod krilaticom PROBAJ ME SAMO DANAS!

Iako Ožujsko Maksi Pub poslužuje jako fina jela, on je zapravo jedinstveno mjesto za druženje. Tako ćete uz ovu vrlo zanimljivu gastro ponudu naći i bogatu riznicu piva Zagrebačke pivovare. Predviđamo puno zajedničkih godina druženja u ovom zagrebačkom Pubu uz koncerte, utakmice, kave nakon posla, treninga ili šetnje Maksimirskom šumom! Više informacija o ovom Pubu doznajte na njihovom mrežnoj stranici na adresi ozujskopubmaksi.com. A što se trenutno tamo događa, doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Ožujsko Maksi Pub

Tagged