reper iz sobe - ne mogu te izbacit iz glave | 2023.

Reper iz sobe predstavlja pjesmu “Ne mogu te izbacit iz glave” koja će se naći na njegovom nadolazećem albumu!

Reper iz sobe predstavlja svoju novu pjesmu “Ne mogu te izbacit iz glave”, a ona će se, dodajmo, naći i na njegovom nadolazećem albumu! Također, on je za ovu pjesmu snimio i pomalo neobičan, možemo reći retro video spot. Naime, spot za pjesmu “Ne mogu te izbacit iz glave” je snimljen starim mobitelom. A prepoznatljiv po svom specifičnom glazbenom izričaju, ovaj reper i ovim je singlom spojio različite stilove poput funka, neo soula i hip-hopa.

“Pjesmu Ne mogu te izbacit iz glave je zaista jako teško izbaciti iz glave. Ona je nastala silom prilika, a kanalizirana je kroz autora iz srca univerzuma. Uz mirise mediterana kao nekakav emotivni kovitlac, šara slikama naše lijepe Jadranske obale kroz objektiv autora”, rekao je o novom singlu Reper iz sobe.

Tekst za pjesmu Ne mogu te izbacit iz glave napisao Ivan Grgić znan i kao Reper iz sobe. Dodajmo da glazbu supotpisuje sa Davorom Doležalom. Pjesmu su odsvirali Emir Čovran (Bubanj), Nikola Šantek (klavijature), Marino Vinja (Bas), Davor Doležal (gitara) i Ivan Grgić (vokal, programiranje). Produkciju potpisuju Davor Doležal i Ivan Grgić, a za master je zaslužan Ante Prgin Surka. Spot za ovu pjesmu je sniman starim pametnim telefonom, točnije, iPhoneom, a režiju, kameru i montažu radio je Ivan Grgić. Više o ovom glazbeniku doznajte putem njegovog Facebook profila.

VIDEO: Reper iz sobe – Ne mogu te izbacit iz glave

Tagged