rebeka - polagano | 2022.

Rebeka u svom novom singlu “Polagano” govori bez cenzure o jednoj “vrućoj” temi

Otkada je odvažno zakoračila u samostalnu karijeru, Rebeka Ljiljak svakim novim singlom pomiče granice, ruši stereotipe i beskompromisno progovara o temama o kojima se rijetko tko drugi na glazbenoj sceni usuđuj. A takav je i njezin novi singl “Polagano”. Glazbu i tekst pjesme potpisuje sama glazbenica, a za aranžman su zaslužni Goca RIP i Iso Miki iz Kuku$a. A pjesmu “Polagano” prati i video spot na kojem Rebeka nastavlja suradnju s redateljicom Leom Radolfi.

“Pjesma govori iz pozicije žene koja je prepuna ljubavnih iskustava, slobodna i neovisna. A ona se na kraju odnosa obraća iz pozicije moći s Polagano… A tako se na neki način muči i sebe i onoga kojeg tjera od sebe. Ona želi kraj. Ali želi ga proživjeti u svoj njegovoj punini, osvijestiti njegove darove…”, rekla je Rebeka.

“Videospot je, kao i uvijek do sada, nastao u suradnji sa Leom Radolfi. A ideja je bila prikazati stereotip kraljice noći, kako se često i naziva žene koje su lišene nametnutih moralnih vertikala i žive svoj promiskuitet slobodno – kao muškarci. Scene smo snimali na zagrebačkom Marulićevom trgu – simbolu najstarijeg među ženskim zanatima. U videu imamo i prekrasnu pole dancericu Laru Brkić koja svojim prekrasnim tijelom i plesom savršeno prikazuje ženinu moć i senzualnost”, dodala je Rebeka Ljiljak. Pjesma Polagano dostupna je na svim streaming servisima. Rebeku možete pratiti putem njezinog Facebook profila.

VIDEO: Rebeka – Polagano

Tagged