plesač sporog stepa - 7 nota 100 života | max juričić | 2020.

Plesač sporog stepa, novi bend Maxa Juričića, pjesmom “7 nota 100 života” odaje počast Vladi Divljanu

Novi singl i video benda “Plesač sporog stepa” zove se “7 nota 100 života”, a Max Juričić, frontmen ovog benda je njome odao počast svom prerano preminulom prijatelju Vladi Divljanu. I dodajmo, video spot za pjesmu “7 nota 100 života” režirao je Radislav Jovanov Gonzo, autor i svih spotova za legendarni EP “4 godišnja doba” Vlade Divljana & Ljetnog kina.

Vlada Divljan nas je ostavio prije pet godina. I to u trenutku kad smo zajedno s bendom Ljetno kino snimili Samo jednu ljubav imam… To je jedna od njegovih najljepših pjesama, no, sada je odjenuta u novo ruho. Također, svakog proljeća se okupe prijatelji u njegovu čast. Tako smo se okupili lani povodom premijere filma Nebeska tema. A prije toga smo se našli na koncertima u beogradskom Samo jednu ljubav imam i zagrebačkoj Tvornici kulture. Pjesma 7 nota 100 života moj je mali doprinos da se i ovog proljeća sjetimo Vlade Divljana. A tako ćemo našu suradnju simbolično produžiti još jednom pjesmom…”, rekao je Max Juričić.

Mladen Juričić znan i kao Max rođen je 1958. godine. A u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri svirao je u grupama Azra (1977.-1978.), Film (1979.-1986.), La Cinema, Vještice (od 1987.), Šo!Mazgoon (1999.-2005.), Gego & Picigin Band (od 2004. i Ljetno kino (2009.). No, Max oedavno djeluje kao samostalni izvođač pod imenom Plesač sporog stepa. I dodajmo, za Maxa kažu da je jedan od rijetkih novovalaca koji je i danas u stanju ispisati smisleno i recentno muzičko poglavlje… A sve što vas dodatno zanima o ovom bendu, provjerite na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Plesač sporog stepa – 7 nota 100 života

Tagged